Viselj kézzel készített ruhadarabokat, azonnal megváltozol!

A kézzel készített ruhadarabok megváltoztatnak
A kézzel készített ruhadarabok megváltoztatnak

Hogyan jellemeznéd magad? Próbálsz beleolvadni a közegedbe, mint egy bárány a csordába? Nem gondolnám. A kézzel készített ruhadarabok viselésével magadra vonhatod a figyelmet, méghozzá pozitív értelemben. 

A kézi dizájn

A ruhaiparban mindennek pár alapvető szempont szolgál alapul: alak, átmenet, anyag. Ezek az elengedhetetlen tényezők, amiket a tervezők számításba vesznek, mielőtt szőnének bármit is.

Az igazság az, hogy a kézzel készített dizájn rengeteg munkával jár. A legtöbb tervezőnek az egész egy kézzel rajzolt vázlattal indul. Ezután a felhasznált anyagokat kell átgondolni. Melyik anyagból a legérdemesebb elkészíteni? Milyen érzés lesz majd viselni? Hogy passzol a szett többi részéhez?

Az öltözködés művészet: batikolj!

A ruhák nem csak arra vannak, hogy eltakard velük a testet. Minden szett, amit viselsz, a személyiséged egy része. Egy eszes tervező ezzel tisztában van és odafigyeléssel készíti el minden művét. Ha egy ruhadarabot lehetetlen még egyszer ugyanúgy elkészíteni, tudod, hogy egy különleges darabbal van dolgod. A kézzel batikolt ruhák remek példák erre. A batikolás egy ősi művészet, amiből sosem sül ki ugyanaz

Fejezd ki önmagad a kézzel készített stílussal!

Nem kell megelégedned az unalmas, vagy tömeg stílusokkal. Helyette viselj inkább kézzel készített ruhákat, amikben olyan nagyszerűen festesz, mint amennyire nagyszerűen érzed magad. Emlékezz, a szépség egyedi, nem pedig általános. A gardróbodat olyan sokszínűen töltsd fel, mint amilyen te magad is vagy!

(K.D.)

A cikk forrása itt >>