Vidám törölközők és fürdőlepedők az év minden napjára

Puha törölköző

Egy puha, vidám mintákkal ellátott törölköző mindig jó barátja lehet a gyerekeknek, függetlenül attól, hogy az esti fürdésről vagy éppen strandolásról van szó. Jó érzés beleburkolózni, mikor kiszállnak a kádból, de könnyedén magukra teríthetik a kisebb és nagyobb gyerkőcök egyaránt medencézés után, sőt, akár rá is csücsülhetnek egy kis nasizás vagy pihenés során a parton. Nem beszélve arról, micsoda öröm az számukra, ha mindezt a kedvenc mesehősük társaságában tehetik meg.

Törölköző az esti pancsihoz

Nem kérdés, hogy az esti pancsolást követően is hatalmas segítség lehet, ha kéznél van egy ilyen puha kiegészítő, amelyről a gyerekek kedvenc mesefigurái mosolyognak vissza ránk. Hiszen nincs annál jobb érzés, mint amikor a kádból kiemelve a picur be tud burkolózni egy puha és meleg anyagba. Így egyrészt biztos lehetsz abban, hogy nem fázik meg, másrészt pedig elnyújthatod számára a fürdés adta pozitív élményeket és még az alvásra is ráhangolhatod ebben a pihe-puha közegben.

Fürdőlepedő a kellemes strandoláshoz

Egy vidám, mintás, Disney törölköző mindenhol feldobják a hangulatot, így biztos lehetsz abban, hogy a gyerekek is szívesen használják majd a színes fürdőlepedőket a strandon is. Különösen igaz ez akkor, ha a vásárlás során őt is bevonod a döntésbe és a számára legkedvesebb színt vagy rajzfilmfigurát választjátok ki. Ne feledd, ha gyermekkel indulsz útnak – legyen szó nyaralásról, strandolásról vagy egy kis kerti pancsolásról – egy törölköző fejenként nem lesz elég. Egy ugyanis rögtön csurom vizes lesz, ahogy először beletörölközik, egyre pedig legalább szükség lesz ahhoz, ha leterítsd a napozóágyra vagy a pázsitra. Egyen természetesen azonnal átrongyol majd a homokos lábával, amit így nem tudtok majd használni, egyre pedig szükség lesz tartaléknak. Így legalább két törölközővel és két fürdőlepedővel érdemes számolnod egy gyermek számára.

Lényeges a minőségi anyag!

Még mielőtt a minta és a szín kiválasztására kerülne a sor, nagyon fontos figyelembe venni a törölköző anyagát is. Hiszen függetlenül attól, hogy gyerekről vagy felnőttről nem van szó, egyszerűen nincs annál kellemetlenebb, mint amikor csak csúszkál a vizes bőrön az anyag, mégsem sikerül vele rendesen megtörölközni. Egy megfelelő összetételű törölköző vagy fürdőlepedő viszont könnyedén felszívja a nedvességet és hamar meleget ad az apró gyerkőc számára. A Lyamar webáruházban például csak pamutból készült fürdőlepedők között válogathatsz.

Felnőttek számára is remek választás

Amikor egy gyerkőc számára választunk törölközőt, nem érdemes kisebbet venni a felnőtt méretnél, hiszen így biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen bele tud majd burkolózni úgy, hogy sehol nem marad fedetlen felület. Ebből kifolyólag akár a felnőttek is bátran válogathatnak a különböző minták között, hiszen kinek ne lenne favorit meséje ekkor is? Vagyis akár az egész család számára beruházhattok fürdőlepedőkből, így mindig lesz mit levenni a polcról az esti fürdés előtt, a strandra való készülődés során, a kerti pancsolás alkalmával és akár a wellnessezés előtt is.

A fentiek alapján látható, hogy ha törölközőről vagy fürdőlepedőről van szó, akkor a minőségi anyagokból készült termékek esetén nem lehet mellélőni. Vagyis gyakorlatilag nincs jó vagy rossz döntés a törölközés terén ilyen esetben, hiszen a minta kiválasztása egyedül rajtad és a gyermekeden múlik. Azaz, ha bekerül a táskába egy ilyen törölköző vagy kéznél van az esti pancsinál egy fürdőlepedő, akkor biztos lehetsz abban, hogy a gyerkőc bőre hamar száraz lesz és nem fog megfázni akkor sem, ha gyakorlatilag nincs olyan felület a testén, ahol ne lenne vizes.