Végül minden férfi megbánja, ha elengedett egy törődő nőt

Az igazi nő mellé igazi férfi kell
Az igazi nő mellé igazi férfi kell

Férfiak, figyelem! Egy valamire való nő megéri a befektetést. Ne higgyetek a hollywoodi filmeknek, ne gondoljátok, hogy egy igazi nő majd örökre mellettetek marad – mindegy mit műveltek vele. Várni fogunk, sokáig, kitartunk mellettetek, sokáig, ez igaz. Adunk egy esélyt, aztán egy másodikat, egy harmadikat, sőt, sokan még egy sokadikat is. De ha úgy döntünk, betelt a pohár, akkor eltűnünk – méghozzá örökre.

Egy nő rengeteg esélyt ad

Egy vérbeli nő sok esélyt ad. Hogy miért? A válasz egyszerű: gyakran a potenciálba szeretünk bele, amit látunk bennetek. Akkor is hiszünk bennetek, amikor ti magatokban nem. Kitartóan hisszük, hogy egy nap felértek a szeretetünkhöz és a hitünkhöz. Sajnos pont ezért marad sok nő bántalmazó kapcsolatban. Vannak, akik túl sokáig hisznek, akik túl sok esélyt adnak.

De idővel minden igazi nő rájön, ha mennie kell. És azon a napon, amikor megízleljük, milyen is az élet nélkületek, milyen az élet energiapazarlás és időpocsékolás nélkül, egy életre bezárjuk előttetek az ajtót. És többé a kopogtatásotok ellenére sem nyitjuk ki azt.

Nyugtatgathatjátok magatokat

Persze, bátran mondogassátok csak azt magatoknak, hogy egy igazi nő örökké kitartott volna mellettetek. Higgyétek csak azt, hogy aki elhagy, az úgysem megfelelő számotokra. Az igazság azonban az, hogy nincs olyan épeszű ember, aki örökké vár arra, hogy összeszedjétek a szarságaitokat. Nincs olyan normális nő, aki addig marad mellettetek, míg abba teljesen belerokkan. Egyikünk sem érdemli meg, hogy stresszben éljen, hogy minden fájdalmat és drámát elviseljen.

Meg fogjátok bánni

ad

Ha egy nő elhagy benneteket, az azt jelenti, hogy végre képes kiállni saját magáért. De sohase feledjétek el, ti voltatok azok, akik belekényszerítettétek a döntésbe! Mert pont addig, amíg az ésszerű volt, kitartottak és hittek bennetek.

Hamarosan – nem biztos, hogy ma, nem biztos, hogy holnap – de a közeljövőben megbánjátok, hogy menni hagytátok, hogy elüldöztétek. Az igazi nő hitt bennetek, támogatott titeket, törődött veletek – akkor is, amikor senki más nem volt ott mellettetek.

Találkoztok majd olyan nőkkel, akik szeretnek titeket addig, amíg magasan szárnyaltok, de amint meglátják a hibáitokat, rögtön elfelejtenek titeket. És ekkor jöttök majd rá, kit is engedtetek el magatok mellől. Valakit, aki szíve minden dobbanásával értetek élt, valakit, aki tűzön-vízen átment volna értetek – szemrebbenés nélkül.

Ti engedtétek el. Most egyétek meg, amit főztetek!

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Milyen az igazi férfi, és miért jók a rosszfiúk?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>