Végre vége a skinny jeans trendnek, nem kell többé feszengened

Végre lejárt a skinny jeans korszak! Mit viselj helyette?

Szeretnénk követni a divatot, de a divat sokszor nem előnyös. Ha nálad is lapul a szekrényben néhány skinny jeans, de örökké elégedetlen vagy magaddal viselésükkor, jó hírünk van: búcsút inthetsz nekik, idén nyáron végre új szelek fújnak!

Hosszú évek után kifújt a skinny jeans trend

Sokáig tartotta magát a répanacik trendje, talán 10 éve is már, hogy hordjuk őket. Ez különösen érdekes annak fényében, hogy messze nem olyan egyszerű viselni: az alacsony hölgyeket könnyen összenyomja, a plusz kilókat pedig még inkább megmutatja.

Sokan örülhetnek végre és nézhetnek új farmerek után, a szűk szabásnak ugyanis leáldozott. Mostanra sokkal kényelmesebb és előnyösebb fazonok hódítanak, amikben te is biztosan komfortosabban fogod érezni magad. Mutatjuk is, hogy melyek azok!

Mit viselj akkor helyette?

Ha laza megjelenésre vágysz: cargo nadrágot. Ez a bővebb szabású, nagyzsebes fazon klassz alapja egy laza nyári szerelésnek. Kényelmesen mozoghatsz benne, és akkor sem kell aggódnod, ha van rajtad néhány plusz kiló.

Ha inkább a bohó stílus jön be: széles szárú nadrágot. Visszajött a wide leg jeans is a divatba, mintha csak újra a ’80-as években lennénk. Hacsak nem vagy túl alacsony, ez a fazon szinte biztosan jól fog állni, ráadásul extra kényelmes is. Arra azért ügyelj, hogy szűkebb felsővel kombináld, különben slampos lehet az összhatás.

Ha elegánsabbat keresel: egyenes szárú nadrágot. Ez a fazon aztán tényleg mindenkinek jól áll! Attól függően, hogy milyen alkalomra keresel farmert, választhatsz rojtos szárút, szaggatott vagy koptatott fazont, színes farmert is. Nagyon könnyű kombinálni is, egy blézerrel feldobva pedig nagyobb alkalmakra is megállja a helyét.

Ha egyébként szereted a szűk szabást: slim farmert. Miért takargatnád magad bő nadrágokkal, ha egyébként büszke vagy lábaidra? Ebben az esetben jó választás a slim farmer, ami szintén testhezálló és kiemeli alakod, de nem simul rá annyira a vádlidra, mint a skinny farmer.

Ha pedig jól jönne egy kis segítség, olvasd el korábbi cikkünket, amiben profi stylist tanácsokat kapsz a farmer választáshoz:

Hogyan válasszak farmert, mi áll jól nekem?

 

Forrás: PrimeWoman, Refinery