Valentin-napi ötletek – egyedül vagy pároddal, érezd jól magad otthon

Valentin-napi ötletek pároknak és szingliknek

Idén kicsit más a Valentin-nap, nehezebb programötleteket találnod. A mára beígért mínusz 10 fok pedig a romantikus sétáknak vagy kirándulásnak sem igen kedvez, ezért jó eséllyel otthon fogjátok tölteni az ünnepet. Adunk néhány tippet, hogy otthon is szuperül szórakozz akár egyedül, akár pároddal töltöd! Válogass a következő Valentin-napi ötletek közül.

Valentin-napi ötletek pároknak

Korábban is többször adtunk már ötleteket, hogy miket tudtok csinálni otthon, amivel színt vihettek a mindennapokba, ezek a programötletek persze most is állnak:

Otthoni programok pároknak, ami összehoz titeket a bezártság idején

A Valentin-napi ötletek persze nem merülnek ki egy délután, ne feledkezzetek meg a randiestről sem: ha nem tudtok elmenni egy romantikus étterembe, vidd haza az éttermet. A legtöbb nívós étteremből haza is rendelhettek egy mennyei vacsorát, ami nem csak azért klassz, mert így nem neked kell főznöd, de azért is, mert számodra is különleges lehet a menü.

A romantikus vacsora persze a körítésen is múlik: vegyél elő gyertyákat, a szebb étkészletet, keress háttérzenét és bonts ki egy-két finom üveg bort.

Mit csinálj szingliként?

Lehet, hogy ezt még soha nem hallottad, de idén neked van a legjobb dolgod! Miután a párok úgysem tudnak kedvük szerint elmenni romantikázni, te sokkal jobb helyzetben vagy náluk, hiszen egyszerűen csak nem kell foglalkoznod a Valentin-nappal.

Azért persze Te is csaphatsz magadnak egy szuper napot:

  • Keress valami szórakoztató tennivalót a ház körül. Igen, még a takarítás is lehet az, ha jó kedvvel és zenével vegyíted.
  • Ha van házikedvenced, fordíts rá extra figyelmet, te is jobban fogod érezni magad a kis szeretetgombóctól.
  • Délután hagyj időt kedvenc hobbidnak: fess, olvass, jógázz vagy gondozd növényeid.
  • Rendelj egy finom vacsorát, ne feledkezz meg a mennyei desszertről sem. Keress hozzá egy jó filmet Netflixen – lehetőleg távolról sem romantikusat – és helyezkedj el kényelmesen a kanapén.
  • Ha pedig egy kis társaságra vágysz, hívd fel videochaten szingli barátnőid, készíts elő egy üveg bort és beszélgessetek egy nagyot.

A Valentin-nap csak egy közönséges nap, a párok számára is attól lesz különleges, hogy ők megtöltik szépséggel. Ezért egy percig se aggódj miatta, és végképp ne érezd magad rosszul tőle. Ha mégis jól jönne egy kis bátorítás, olvasd el korábbi cikkünket:

Egyedül nem megy? Soha ne hidd el, ha valaki ezt mondja Neked!