Válassz egy képet, megmondom, ki vagy!

Személyiségteszt azoknak, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat
Személyiségteszt azoknak, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat

A tudatalattink segítségével sokat megtudhatunk a személyiségünkről. Íme, négy kép, melyek szinte ugyanúgy néznek ki! Válaszd ki közülük, amelyik a legjobban tetszik neked, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást! Következzék az e havi személyiségteszt!

Egyszerű személyiségteszt: válassz a képek közül!
Egyszerű személyiségteszt: válassz a képek közül! (forrás: www.dazzling.news)

1. kép

Ezen a képen a tenger nyugodt, a hold pedig a jobb oldalon található. Ha ezt a rajzot választottad, az alkotásvágyad nem ismer határokat. Már gyermekkorod óta tudod, hogy jó a képzelőerőd, mindig is sok álmod és a terved volt. Nap mint nap céljaid megvalósításán jár az eszed, addig nem lesz nyugtod, amíg nem teljesíted őket. Az igazi boldogságot álmaid beteljesítése hozhatja el. A szerelem és a barátságok terén nem szereted a kihívásokat, a tartós, komoly emberi kapcsolatok híve vagy. Csak olyan barátságokat kötsz, amelyek egy életre szólnak.

2. kép

10-ből 3 ember ezt a képet választja. Ha ezt a képet választottad, minden bizonnyal erős személyiséged van, akit rengeteg érzés vezérel. Döntések meghozatalakor inkább használod a szívedet, mint az eszedet. Nagylelkű, őszinte és kedves személyiség vagy, inkább olyanokkal barátkozol, akik hozzád hasonlóak. Csak azokat a változásokat szereted, amelyek hasznosak az életedre nézve. Ragaszkodsz a hagyományaidhoz. Szereted boldoggá tenni az embereket, mert szerinted a boldogság a világ mozgatórugója.

3. kép

Az emberek körülbelül 15 százaléka választja ezt a rajzot. Intelligenciaszinted kiemelkedően magas, a logikai feladatokat mesterien oldod meg. Vág az eszed, mint a borotva, és ennek köszönhetően több nehéz helyzetet is megoldottál már. Rengeteg barátod van, de mégsem vagy igazi csapatjátékos, jobban szeretsz egyedül dolgozni. Olykor féltékeny vagy mások sikereire és zavar, ha mások jobbak nálad valamiben. Kommunikációs képességeid kiválóak, ez konfliktus helyzetben gyakran beigazolódni látszik. Biztosan lenyűgözöd, és mély benyomást hagysz azokban, akikkel találkozol.

4. kép

Az emberek 35 százaléka választja ezt a képet. A nyugalom és a türelem fontos számodra, mindig mindent megfontoltan csinálsz, döntéseidet is higgadtan hozod meg. Kíváncsi természet vagy, érdekel a körülötted lévő dolgok működése. Hihetetlen sok energiád van, ezért állandóan csinálni akarsz valamit, az extrémebb ötletek sem állnak messze tőled. Szabadidődet szívesen töltöd a szeretteiddel, legyen szó barátaidról, családodról vagy élettársadról.

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Válassz az ajtók közül, megmondom, ki vagy!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>