Vajon az igazi van melletted?

Az igazi képes valódi társad lenni
Az igazi képes valódi társad lenni

Pár egyszerű tényezőből kiderül, hogy vajon az igazi mellett állapodtál-e meg. Ha az itt felsoroltaknak a java hiányzik a párkapcsolatodból, akkor nagy eséllyel a rossz ember mellett tetted le a voksodat.

Neked szenteli a figyelmét

A szemedbe néz, amikor beszélsz hozzá és minden figyelmét rád fordítja. Érdeklik őt a gondolataid, az érzéseid, a legapróbb problémáid is. Olyan apróságokra is emlékszik, amikre mások nem. Minden szavadra figyel, sosem kell üres fülekre találnod.

Elköteleződik melletted

Te leszel számára az első számú prioritás, senki és semmi sem kerül eléd a listán. Teljesen mindegy, mennyire elfoglalt, vagy menyire stresszes az élete, az igazi mindig szentel rád időt.

Magadért szeret

Mindent elfogad majd benned, a hibáiddal együtt szeret. Segít, hogy a legjobb éned lehess, de sohasem azért teszi majd, mert szerinte a hibáiddal defektes lennél. Minden tökéletlenségeddel együtt imád.

Törődik veled

ad

Sosem hagyja, hogy egyedül kelljen szembenézned a problémáiddal. Mindig mindentől megóv majd, amíg benned is viszontlátja erre a hajlandóságot. Mellette szeretve és biztonságban érzed majd magadat, elhiszed, hogy minden lehetséges. Az igazi nem retten vissza a bonyodalmaktól, nem ijed meg a körülményektől.

Erőfeszítéseket tesz

Úgy szervezi a napját, hogy abba minden áron beleférj. Mindent köréd igazít, és lehet, hogy ezt te észre sem veszed, mégis nap mint nap erőfeszítéseket tesz majd, hogy te boldog lehess, és ő ott lehessen melletted.

Érett módon vitázik

Soha nem söpri majd a szőnyeg alá a problémáidat, és nem is veszti el a kontrollt, amikor a gondjaidról beszélsz. Az igazi odafigyel rád és törődik veled, így a problémáiddal is. Mellette biztonságosnak érzed elmondani, mi zavar, nem tartasz a következményektől. Tudod, hogy érett, asszertív kommunikáció hatására mindent megoldotok majd.

Büszke lesz rád

Értékeli a sikereidet, értékeli az erőfeszítéseidet. Minden apró mérföldkövet meg akar majd ünnepelni az életedben, így fejezi ki az irántad érzett büszkeségét. Nem minden csak róla szól, nem csak a saját eredményeire fókuszál.

Feltétel nélkül szeret

Miatta tanulod meg, mi is a valódi, őszinte, igaz szeretet. Nem csak a szavai, de a tettei is azt mutatják, hogy odavan érted, és hogy bármit megtenne érted. Nem gázol át rajtad, nem lesz önző, sem én-központú.

Szerepelsz a jövőképében

Ha becsukja a szemét, és a jövőre gondol, rögtön téged lát. Ha minden részlet nem is lehet ismert számára a jövőből, abban az egyben egészen biztos, hogy te ott leszel vele.

(M.F.)  A cikk forrása itt >>

Milyen az igazi férfi, és miért jók a rosszfiúk?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>