Új mozifilmek, amiket 2019-ben nem szabad kihagyni!

Ámulatba ejtő, új mozifilmek várnak ránk
Ámulatba ejtő, új mozifilmek várnak ránk

Bármennyire is sürgetnénk, a tavasz még nincs itt. Kénytelenek vagyunk tehát továbbra is több beltéri programot tervezni, hacsak nem szeretnénk csontig fagyni. Szerencsére 2019 elején új mozifilmek egész garmadája halmoz el minket. A mozi tehát továbbra is biztosítja a felhőtlen szórakozást, méghozzá meleg, fűtött termekben. De hogy ne csak a kényelemre koncentráljunk, íme, az új mozifilmek listája, amelyeket nem érdemes kihagyni!

Az egyenjogú nem

ON THE BASIS OF SEX Official Trailer #2 (2018) Felicity Jones, Armie Hammer Movie HD

ON THE BASIS OF SEX Official Trailer #2 (2018) Felicity Jones, Armie Hammer Movie HD Subscribe to Rapid Trailer For All The Latest Movie Trailers! ▶ https://goo.gl/dAgvgK Follow us on Twitter ▶ https://goo.gl/8m1wbv The story of Ruth Bader Ginsburg, her struggles for equal rights and what she had to overcome in order to become a U.S.

Az új mozifilmek listáját egy olyan alkotással indítjuk, amit nők készítettek nőkről, nőknek. A film Ruth Bader Ginsburg életútját mutatja be, a kezdetektől egészen az amerikai legfelsőbb bíróságig. A Felicity Jones által alakított jogásznő példátlan akarattal küzdött a nemi diszkrimináció ellen, eredményei pedig alapjaiban változtatták meg az amerikai nők helyzetét a következő évtizedekben.

Iron Sky 2

IRON SKY 2 Trailer 3 (2019) The Coming Race

Iron Sky 2: The Coming Race Trailer 2 – 2019 Science-Fiction Movie Subscribe for more: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=NewTrailersBuzz About the Iron Sky 2 The Coming Race Movie Trailer Twenty years after the events of Iron Sky, the former Nazi Moonbase has become the last refuge of mankind.

Az új mozifilmek közül talán a legbizarrabb alkotás az Iron Sky 2 című sci-fi komédia. A film szürreális ideológiákat és abszurd társadalmi berendezkedéseket mutat be, tele groteszk összeesküvés-elméletekkel. Képzeljük csak el, hogy egy üreges bolygón, Hitler egy prehisztorikus hüllőn lovagol, miközben Steve Jobs próbál vele verekedni. Semmiképp sem mindennapi alkotásról beszélünk, ínyenceknek kötelező!

Pusztító

Pusztító hivatalos magyar nyelvű előzetes

Pályája elején Erin Bell, az LAPD nyomozója beépült egy kaliforniai sivatagi bandába, azonban az ügy végül tragikus kimenetellel végződött. Amikor sok évvel később az egykori bandavezér újra feltűnik a színen, az üdvösséghez vezető úton Erinnek szembe kell néznie a múltjával, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljon a démonjaival.

Nicole Kidman felejthetetlen alakítást nyújt Erin Bell rendőrnő bőrében. A színésznő a felismerhetetlenségig torzul, hogy hitelesen adja vissza az alkoholizmussal és poszttraumás stressz-szindrómával küzdő főszereplő karakterét. A történet szerint Erin Bell beépített rendőr egy bűnbandában, az akció azonban társa elvesztésével végződött, amiért magát hibáztatja. Évekkel később a bandavezér újra felbukkan, mi pedig a rendőrnővel együtt eredünk a nyomába, miközben a múlt eseményei is felszínre kerülnek.

Vihar előtt

Vihar előtt – Szinkronos előzetes (16E)

Vihar előtt – Bemutató dátuma: 2019. január 31. A Vihar előtt az Oscar-jelölt író-rendező Steven Knight és az Oscar-díjas producer Greg Shapiro filmje, főszerepben az Oscar-díjas Matthew McConaughey-vel és Anne Hathaway-jel. A film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten utolér a múltja, és azon kapja magát, hogy fenekestül felfordult az élete.

Az új mozifilmek másik nagy attrakciója a sztárparádét felsorakoztató Vihar előtt. A Matthew McConaughey alakította főszereplő békésen éli kapitány életét egy apró szigeten, amikor volt felesége váratlanul felbukkan. Az Anne Hathaway által játszott karakter arra kéri volt férjét, hogy szabadítsa meg bántalmazó kapcsolatától, és végezzen jelenlegi férjével. A film alatt végigkövethetjük a főszereplő morális vívódását, miközben nem várt fordulatokat vesz a történet.

(D.R.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Csillag születik – Limonádénak indul a Golden Globe nagy esélyese

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>