Trükkök, hogy jobban passzoljanak a ruháid

Nem mindig passzol ránk a ruha, segítsünk rajta!
Nem mindig passzol ránk a ruha, segítsünk rajta!

Nem kell rögtön a plázába rohanni és komplett új ruhatárat vásárolni, csak mert kinőttük, kifogytuk vagy meguntuk a régi ruháinkat. Egy-két trükk segíthet, hogy jobban passzoljanak a már meglévő darabjaink is, illetve az újonnan vásároltakkal se lőjünk mellé.

Használj övet!

Az övek segíthetnek kihangsúlyozni a csípődet. Ne csak nadrágokban gondolkozz, egy öv egy egyszerű ruhával is csodákat tehet. Rögzíthetsz vele ruhadarabot, de ugyanúgy divatos kiegészítőként is használhatod. Légy kreatív!

Tűrd be a blúzodat!

Elegánsabbnak, összeszedettebbnek tűnsz majd tőle. Persze nem a megjelenés az egyetlen előnye, a szoknyákat és nadrágokat egy betűrt blúz képes jobban a helyén tartani, ha mostanában adtál le pár kilót.

Próbáld fel a ruháidat, mielőtt megvásárolod azokat!

Rengeteg nő megy el úgy vásárolni, hogy fel sem próbálják azt, amit megvesznek. Nincs kedvük sorban állni a próbafülkénél, vagy már ránézésre eldöntik, passzol-e hozzájuk a ruhadarab vagy sem. Sajnos pont emiatt áll annyi kihasználatlan ruhadarab a szekrényünkben. Megéri rászánni az időt a vásárlásra, hogy csak olyan darabokat vásároljunk, melyek tényleg jók ránk, jól állnak. A „majd belefogyok/belehízok” típusú tervekből általában sajnos semmi sem lesz.

Irány a varrónő!

Bátran szedd össze azokat a ruhadarabokat a szekrényedben, amik nem passzolnak rendesen! Egy varrónő pontosan tudja majd, mit kezdjen velük. Ha elég bátor vagy, néhány Youtube videó segítségével te is nekieshetsz a ruhadarabjaid átalakításának.

A magassarkúk is segíthetnek

Ha vannak olyan nadrágjaid, melyeknek túl hosszú a száruk, mert megnyúltak, vagy mert te mentél össze pár centit, a magassarkú cipők segíthetnek kiegyensúlyozni a különbséget. Egy magassarkú cipő azt az illúziót keltheti, hogy a nadrágod pont jó hosszúságú.

A gyerek részleget próbáltad már?

Ha nagyon vékony vagy és alacsony, megéri a gyerek részlegeken is körülnézned néha. Nem vicc! Divatszakértők szerint stílusos és jobban passzoló darabokat találhatnak ott azok, akik extra kis méretekkel lettek megáldva.

(M.F.)  A cikk forrása itt >>

A szexi öltözködés 50 felett sem nehéz, ha elég bátor vagy

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>