Tippek a zavartalan nemi élethez

Együttlét 50 éves kor felett
Az együttlét öröme megmaradhat.

A közhiedelem szerint az idősebbek elveszítik érdeklődésüket a szex iránt, de ez nem igaz, az emberek fenntartják nemi életüket ötvenen túl is. Egy új felmérés szerint minden második férfi és minden harmadik nő szexuálisan aktív akár hetven éves kora felett is. Hogy tudják ezt elérni? 

Az idősebb nők és a fiatal férfiak közötti szex már nem tabu

Ha egy fiatalabb férfivel randizol, az csak előnnyel járhat. Az esetek többségében még van hajuk és jó az illatuk. Tudják, mit akarnak felvenni és érdekli a megjelenésük. Neked is adnod kell magadra, hiszen nem akarsz lemaradni.

A merevedési zavar túlértékelt

Az emberek többsége állítja, ha egy férfinek nincs merevedése, akkor nem vágyik az együttlétre, de ez sem igaz. Rengeteg oka lehet annak, hogy egy férfinek nincs merevedése az együttlét alatt, és ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy nem vágyakozik. Szóval ne vedd magadra, kíván téged, szex 50 fölött már igényel némi odafigyelést.

A kiegészítők használata elfogadott

„A hormonálisan kicsit nehezebben működő testünknek külső segítségre lehet szüksége az orgazmus eléréséhez” – mondja Joan Price, az egyik megszólított használó. A nők a vibrátor mellett teszik le a voksukat, míg a férfiak többnyire vibrációs gyűrűket használnak.

Nyugodtan ismerkedj a Tinderen!

A Tinder olyan, mint a párválasztás a régi szép időkben. Első ránézésre dönthetsz, hogy balra vagy jobbra húzol. A szex 50 fölött itt is elkezdődhet.

Bármikor javíthatod a nemi életed

Írj egy bakancslistát a szexuális vágyaidról, és ha alkalmad adódik, ne mulaszd el megragadni a lehetőséget!

(K.D.)

A cikk forrása itt >>