Tévhitek és tények a swinger klubok világáról

Egy swinger klub sokkal több egy otthoni együttlétnél, ha valaki nyitott rá
Egy swinger klub sokkal több egy otthoni együttlétnél, ha valaki nyitott rá

Kismillió tévhit él a fejünkben a swinger klubokkal kapcsolatban, sokunkat pont ezek akadályozzak meg abban, hogy valóban ellátogassanak egybe. Korábban már írtunk róluk, most összeszedtük a legfontosabb téveszméket, melyek elolvasása után bizonyára te is máshogy tekintesz majd erre a lehetőségre.

A swingerek öregek és rémisztőek

Ez inkább attól függ, hogy milyen swinger klubba látogatsz. Vannak persze olyanok, ahol idősebbek gyűlnek össze, de ez nem igaz minden helyre. Ráadásul a swingerek főként jómódú, középosztálybeli vagy magasabb osztályú emberek közül kerülnek ki, így nem a magukat elhanyagoló, magukra nem igényes emberekre kell gondolnod.

A swingerek cserélgetik a feleségeket

Minden pár maga hozza a szabályait. Igen, vannak párok, ahol a felek partnerről partnerre röppenhetnek, ám ha ti úgy döntötök, hogy szigorúbb feltételekkel vágtok neki a kalandnak, akkor nem kell csatlakoznotok a szabad szellemű hozzáálláshoz. Találni olyan párokat is a swinger klubokban, akiknek csak a csók fér bele idegenekkel. Egy a fontos: mindenképpen kommunikáljatok a szabályokról!

Szingli nők nem járnak swinger klubokba

Dehogyisnem! Vannak, akik azért mennek, hogy más nőkkel találkozzanak, és vannak, akik párokhoz szeretnének becsatlakozni. Sokan vágynak olyan környezetre, ahol nem ítélik el őket csak azért, mert kiélik a szexuális vágyaikat.

Nem védekeznek

Egy swinger klub nem a felelőtlen, féktelen élvezetekről szól. A swingerek sokkal éberebbek, mint az átlag. Egy ilyen buli során rengeteg ingyen óvszert szórnak szét a klubban, hogy még véletlenül se feledkezhessünk meg a biztonságról. Ők sem akarják elrontani a bulit egy kis herpesszel.

A swinger klub tönkreteszi a kapcsolatodat

Ha a kapcsolatod már amúgy is pácban van, akkor igen, előfordulhat. Ahogy az alkohol is felerősíti a jelenlegi érzéseidet, úgy egy swinger klub is felnagyítja az állapotot, amiben épp vagytok. Ne egy swinger klubtól várjátok a kapcsolatotok megoldását!

Minden swinger klub egy nagy orgia

Nem elég csak felbukkanni, egy swinger klub közel sem jogosít fel téged arra, hogy akármit megtehess. No de a bárnál sem ücsöröghetsz némán, várva, hogy egy pár majd felkarol. Kommunikatívnak, szociálisnak és nyitottnak kell lenned. Itt is flörtölni kell, itt is be kell vágódni, ne hidd, hogy egy orgiára csatlakozol, ahol alapból nyert ügyed van!

A nők csak unatkoznak a férjeik mellett

A swinger klubok elsősorban a nőknek kedveznek. Olyan biztonságos környezetet nyújtanak, ahol szabadon élhetnek szexuális vágyaiknak. A nők adják meg a zöld jelzést az új becsatlakozóknak és elsősorban ők döntenek a határokról is. Ha valaki rossz élményekkel távozik egy swinger klubból, az legtöbb esetben pont egy férfi, mert például neki nem sikerült annyi mindent megtapasztalnia, mint a feleségének.

(M.F.)  A cikk forrása itt >>

Milyen a szex egy komoly kapcsolatban?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>