Terítéken az idei legdivatosabb nyári szandálok

Nyári szandálok 2019.
Nyári szandálok 2019.

Lapos vagy magassarkú? Esetleg telitalpú vagy platform? Monokróm vagy színes? Honnan tudjuk, melyek a divatos nyári szandálok 2019-ben? Nos, most eláruljuk! Tudd meg, hogy milyen nyári szandálok sétáltak le a francia kifutókról, hogy elfoglalhassák méltó helyüket a gardróbunkban! Válaszd ki a kedvenced és szerezd be minél előbb!

A cha-cha papucs

No Title

No Description

A lapos talpú nyári szandálok igazi felüdülést jelentenek a nyári melegben. A cha-cha fatalpú papucsok egyszerűek, stílusosak, kényelmesek, és még a táskánkban is könnyen elférnek. Így akár a ridikülből is előhúzhatjuk az irodából kilépve, ugyanakkor egész napos viselésre is tökéletesek. Főleg, hogy szinte mindenhez illenek. Választhatjuk a cha-cha nyári szandálokat bármilyen színben, biztos, hogy a legtöbbet hordott lábbelink lesz az idén.

Divatos túraszandál

Ki gondolta volna, hogy egyszer még a túraszandál is divatos lesz? Idén szerencsére a kényelemé a főszerep, így nyaralás alatt is nyugodtan barangolhatunk egy csinos maxi ruhában, magassarkú nélkül. A nyári szandálok ronda, de menő forradalma nagyban megkönnyíti az életünket, főleg, ha nem fér el egynél több cipő a bőröndünkben.

Platform reform

No Title

No Description

Adjunk néhány centi talpat a lapos papucshoz, és voilá! Meg is van a tökéletes platform szandál.  Legyen pántos vagy tanga papucs, fa vagy szőtt talpas, pár centiméter magasságban a nyári szandálok csakis divatosak lehetnek.

A tanga tantra

No Title

No Description

Tavaly nyáron a gumi, tanga papucsok reneszánszukat élték, a divat hullámnak pedig még koránt sincs vége. Idén ezek a nyári szandálok újra hódítanak, méghozzá a legextrémebb formákban. Sarokkal, rikító színekkel és új anyagokkal tér vissza a tanga papucs 2019-ben.

Fűzés másképp

No Title

No Description

Zsinórok, szalagok és megkötős variációk sokasága jellemzi a nyári szandálok elegánsabb vonulatát. Bár kevésbé kényelmes, mint a többi lehetőség, és valószínűleg bíbelődnünk is kell vele egy keveset, a végeredményért bőven megéri. A szálak ugyanis szépen tekerednek a boka köré, ami egyedi megjelenést biztosít viselőjének.

(D.R.)  A cikk forrása itt >>

A nyári lábápolás segít, hogy szandálban is magabiztos lehess!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>