Tények és tévhitek az 50 feletti randizásról

Az 50 feletti randizás körül sok a tévhit
Az 50 feletti randizás körül sok a tévhit

Az 50 feletti randizás éppúgy tele lehet izgalmakkal és örömmel, mint ahogy az fiatalkorodban történt. Ne lásd máris a világvégét, ha egy válás után újra párkeresésre adod a fejed, és főként ne dőlj be a tévhiteknek és általánosításoknak, melyek az emberek fejében élnek ezzel kapcsolatban. Mutatjuk is a leggyakoribb tévhiteket!

Az elvált nők és férfiak nagyobb terhet cipelnek vállukon, mint azok, akik soha nem házasodtak meg

Az igazság az, hogy mindenkinek megvan a maga története és a maga „csomagja”. Elvált nőként máson mentél keresztül, mint azok, akik egyáltalán nem házasodtak meg, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nagyobb terhet cipelnél.

Az 50 felettieket nem érdekli a szex

Bár a változókör tünetei a szexuális életre is hatással lehetnek, ez messze nem egyenlő azzal, hogy 50 felett ne vágynál a szexre, és ne élvezhetnéd azt. A szexuális együttlét épp annyira fontos eleme az új kapcsolatodnak, mint ahogy az húsz évvel ezelőtt is volt.

Az idősebb férfiak fiatalabb nőkre vágynak, így szinte esélyünk sincs

ad

Az igazság, hogy számtalan férfi inkább saját korosztályába tartozó nőt keres. Érett fejjel már a férfiak is felismerik, hogy a kor csak egy szám, és sokkal fontosabb dolgok vannak mögötte, ami igazán megfog. A férfiak inkább azt a szikrát keresik, ami a vonzalom alapja lesz majd, ez pedig egyáltalán nem függ a korodtól.

A középkorú emberek azért keresnek párt, hogy ismét megházasodjanak

Nem feltétlenül! Egy válás után sokan kiábrándulnak a házasság intézményéből, és egyszerűen csak vágynak valakire, akit szerethetnek, és aki őket is szereti. Egy társra vágynak, de férjre, feleségre nem feltétlenül.

Az 50 felettiek jómódú társra vágynak, aki támogatja őket

Valójában ebben a korban a férfiak és a nők is inkább magukhoz hasonló pénzügyi helyzettel rendelkező társat keresnek. A lényeges sokkal inkább az, hogy egy stabil anyagi helyzettel rendelkező párt találjanak, aki saját magát el tudja tartani, akinek nincs szüksége pénzügyi támaszra.

Az érett férfiak tudják: tisztelettel kell bánni egy nővel

Reménykedünk benne, hogy ez igaz, bár vannak férfiak, akik soha nem fognak igazán felnőni. Tiszteletlen férfiak sajnos mindig lesznek. A fontos ilyenkor az, hogy önmagad többre tartsd ennél, és hagyd bátran faképnél!

Az 50 feletti randizás rejt magában buktatókat, de az elsődleges, hogy önmagaddal tisztában legyél: tudd, hogy milyen értékeid vannak, és mit akarsz. Légy magabiztos és mindig add önmagad! Ennyi a siker kulcsa.

(J.D.)

A megfelelő testbeszéd az 50 fölötti randevú titka

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>