Téli divatszínek, melyeket 50 felett is bátran hordhatsz

A téli divatszínek oldják a szürke hétköznapokat
A téli divatszínek oldják a szürke hétköznapokat

Nagyot téved az, aki azt hiszi, hogy a tél csak a szürkeségről szól. Az öltözködésünkbe ilyenkor is bátran belecsempészhetjük a szivárványt, sőt! Kifejezetten ajánlott is a színes ruhák viselése, hiszen a borús, hideg napokba nem árt belecsempészni a vidámságot. Mutatjuk az idei tél legnépszerűbb divatszíneit.

Whisky barna

Egy meleg árnyalat, mely a híres likőrre emlékeztet. Természetes szín ez, melyben elegánsak és előkelők lehetünk.

Cseresznye piros

A szatén és bársony anyagok kifejezetten jól festenek ebben az árnyalatban. Elegáns és retro-érzetű szettekhez egyaránt passzol.

Digitális kék

A digitális kék az a kék szín, mely az összes közösségi média oldalon fellelhető. Megidézi a technológiát és a jövőt, így sokkal fiatalosabb külsőt festhetünk benne.

Fukszia rózsaszín

Továbbra is a designerek kedvenc rózsaszín árnyalata ez. Ha ki akarunk tűnni a tömegből, akkor tetőtől talpig ilyen színbe kell öltöznünk. Kiegészítők színeként is tökéletesen megállja a helyét, úgy is tekinteteket vonzhatunk magunkra.

Levendula

Ez egy olyan pasztell szín, mely már évek óta képtelen elhagyni a téli divatszínek listáját. A babarózsaszínnel és a babakékkel szemben azonban ez a szín sokkal érdekesebb, jobban mutat az extrémebb fazonokon is.

Narancssárga

Az ősz szimbolikus színe ez, afféle „vitamindús” hatást kelt. Amint a hőmérséklet csökkenni kezd, hordjunk egyre több narancssárgát! Így egy kis színt csempészhetünk az életünkbe.

Zafír sárga

Tökéletes árnyalat ez a klasszikus minták mellé, például virágmintás vagy kockás ruhadarabokhoz. A téli divatszínek között az egyik legélénkebb árnyalatként tartjuk számon.

Oliva zöld

Hasonló a katona zöldhöz, de van benne némi arany árnyalat is. Ez a téli divatszín nagy eséllyel már csak idén hódít.

(M.F.)  A cikk forrása és a képgaléria itt >>

A molett divat trükkjei magabiztossá tesznek

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>