Téli divat: ezek a hideg időjárás legtrendibb kiegészítői

A téli divat 50 felett is figyel a kiegészítőkre
A téli divat 50 felett is figyel a kiegészítőkre

Azt gondolnánk, hogy a hidegben esélyünk sincs jól kinézni. A fagyhalál elkerülésének tudatában nem pepecselünk a szép ruhákkal, egyszerűen mindent magunkra aggatunk. Pedig a téli divat igenis létezik! Hiszen nem feltétlenül a vékony kabáttól és a nejlonharisnyától leszünk sikkesek. A titok ugyanis a jól megválasztott kiegészítőkben rejlik. Lássuk, melyek az idei téli divat legfontosabb kellékei, hogy a hidegben is csinosak lehessünk!

Baker boy sapka

A baker boy (pék fiú) sapka leginkább a rikkancsok és masiniszták világát idézi. Az idei téli divat azonban újra keblére ölelte és rivaldafénybe helyezte ezt a nem mindennapi viseletet. A baker boy sapka ugyanis sikkes és elegáns, mégis egy kis bolondosságot csempészhet megjelenésünkbe. Viseljük bátran szövetkabáthoz, hosszú szárú csizmához, egy szép táskával!

Svájcisapka

A sapkáknál maradva nem feledkezhetünk meg az örök kedvencről, a svájcisapkáról sem. A téli divat ugyanis nem csak a festőkre és bohémekre korlátozza viselését, mindenki beszerezhet egyet, aki valaha vágyott rá. Kísérletezzünk a színekkel, nem kell a hagyományos feketénél maradni! Például egy piros darab segíthet kiemelni egyéniségünket és feldobni megjelenésünket.

Prémes táska

A bunda és a műszőrme kabát a téli divat elengedhetetlen tartozéka. Annál meglepőbb, hogy a puha prémek már nem csak meleg kabátként, de elegáns táskaként is funkcionálnak. Használhatjuk a hétköznapokra szaladgálós ridikülnek, így csempészve egy kis vidámságot a téli hidegbe. Egy szabályt azonban mindenképp tartsunk be! Ne vigyük túlzásba a szőrmét! Vagy a kabát, vagy a táska, de a kettő együtt hatalmas téli divat baki!

Bohókás sálak

Az idei téli divat minél nagyobb, minél színesebb, minél mintásabb sálakat kíván. Az állatminta a legbiztosabb befutó, de a prémes, sőt a pufi sálak is hódítanak. Találd meg a hozzád leginkább illő sálat, és hagyd, hogy uralkodó ruhadarabbá lépjen elő ez a hasznos és meleg kiegészítő. Mert a legjobb, amikor a téli divat nem csak sikkes, de praktikus is!

Statement csizmák

Fehér és fényes bokacsizmák az idei téli divat kötelező darabjai. A legegyszerűbb outfitet is különlegessé teszik, a legkisebb energia-befektetéssel. Szerezd be te is kedvenc darabodat, hogy az idei téli divat királynője lehess!

(D.R.) A cikk forrása itt >>

Téli divatszínek, melyeket 50 felett is bátran hordhatsz

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>