Télen csinosan öltözni? Egyáltalán nem lehetetlen!

Télen csinosan felöltözni ugyanúgy lehet
Télen csinosan felöltözni ugyanúgy lehet

Amikor a téli napokon felébredünk, kinézünk az ablakon, sötétség és zord időjárás fogad minket. Szívünk szerint magunkra rántanánk a paplant, de sajnos hív a kötelesség. Dideregve állunk a ruhás szekrény elé, ahol semmi motivációt sem érzünk arra, hogy csinosan öltözzünk fel, egyszerűen csak kivesszük a legmelegebb pulóvert és nadrágot.

Slampos öltözetben indulunk el otthonról, olyan szettben, amiben a legkevésbé sem érezzük magunkat nőnek. A legtöbb nő bizony átalussza a telet, ha divatról van szó. Képtelenség volna télen is csinosan öltözni?

Hosszú hosszúval

A hosszú ujjú blúzok és a hosszú szövetkabátok pompásan festenek. Elegánsak, csinosak, és egy sállal még téliesíthetők is. A farmer nadrág alá vehetünk harisnyát, a blúz alá vehetünk toppot, így nem fogunk dideregni, mégis csinosak lehetünk.

Bő nadrág

A bő nadrágok télen is csinosan festenek, és ha harisnyát veszünk alájuk, az sem zavaró, ha picit befúj a szél. Meleg lapos talpúval nem mutatnak valami jól, így a magas sarkú csizmákat javasoljuk melléjük. A téli gardróbból nem maradhatnak ki a garbók sem, melyek egyszerre elegánsak és praktikusak, hiszen melegen tartanak. Bélelt szövetkabát kíséretében ez a szett is tökéletesen megállja a helyét télen.

Combcsizma – béléssel

Ne feledkezzünk meg a bélelt combcsizmákról sem, melyek képesek egészen combközépig melegen tartani a lábunkat. Bátran viselhetjük őket szoknyával, hiszen elképesztően nőies hatást keltenek. Felül maradhat a kényelmes, bő pulcsi, így egyszerre leszünk lazák és divatosak.

Meleg sálak

A nagy, bumszli sálak nagyon melegek tudnak lenni. Az egyszerű farmer-blúz vagy farmer-hosszú ujjú felső kombót is képesek feldobni. Mindenképpen érdemes beszerezni pár nagyobb sálat, hiszen egészen biztosan hálásak leszünk értük a fagyosabb napokon.

Szövetszoknya

A szövetszoknyák újra divatba jöttek, harisnya mellett igazi téli viseletnek számítanak. A magas szárú csizma hozzájuk is passzol, de persze bokacsizmával is párosíthatjuk őket. Garbóval egyensúlyozhatjuk, hogy a lábainkból többet mutatunk, így megőrizhetjük a korunkhoz méltó eleganciát.

Mellények aláöltözve

Ki mondta, hogy a pulóver-mellény kombináció nem lehet őrült divatos? Télen bátran nyúljuk a mellényeinkhez, hiszen ha rendesen alájuk öltözünk, garantáltan nem fogunk fázni bennük. A nagy, bolyhos sapkákat se felejtsük el, sokat fiatalíthatnak rajtunk.

Textúra váltás

Néha egy textúra csere is csodákra képes. Ha az unalmas, jól megszokott farmert elegánsabb bőrnadrágra cseréljük, máris csinosabban festhetünk, még télen is. Magas sarkú csizmával és hosszú szövetkabáttal kifejezetten jól mutatnak ezek a nadrágok.

Mihályi Fruzsina                                                                           A képek forrása itt >>

Téli divatszínek, melyeket 50 felett is bátran hordhatsz

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>