A telefonos alkalmazások a barátaid, így segítenek neked

A telefonos alkalmazások segítenek a mindennapi életben
A telefonos alkalmazások segítenek a mindennapi életben

Életünk során hatalmas változásokon ment keresztül a televíziózás, megjelent az internet és már nekünk is okos telefonunk van. A technológia egyre inkább beépül mindennapjainkba, és nem árt tudni, hogyan hozhatjuk ki belőle a legtöbbet. Az egyik leghasznosabb terület, a telefonos alkalmazások segíthetnek egészségünk megőrzésében, spórolásban, kapcsolattartásban, vagy egyszerűen csak szórakoztathatnak. 

Mire jók a telefonos alkalmazások?

Kapcsolattartás

Sokunknak vannak barátai, családtagjai a világ legkülönbözőbb pontjain. A Skype segíthet, hogy ott lehessenek veled, akármerre sodorta őket az élet. Használhatod telefonon, tableten és asztali számítógépen, csak internetre lesz szükséged. Skypeon keresztül felhívhatod őket, láthatjátok egymást a webkamerán át, és egyszerűen küldhettek egymásnak képeket, dokumentumokat.

Személyes biztonság

Akár mi élünk egyedül, akár szüleinkről van szó, jó érzés tudni, hogy valaki ott terem, ha baj van. Szerencsére ma már erre is léteznek telefonos alkalmazások, amelyek elsősegély tanácsokkal látnak el és mentőt hívnak vészhelyzet esetén. Válassz olyan applikációt, amiben GPS helymeghatározás is működik, hogy könnyen megtaláljanak, akárhol is vagy.

Fitnesz nőknek

Telefonos alkalmazások állnak rendelkezésedre, ha segítség kell formában maradni. Nyomon követheted a kalóriabeviteled, hogy javult-e a futóidőd, vagy azt, mennyit tekertél edzés alatt. Ha büszke vagy az eredményeidre, megoszthatod a közösségi média oldalakon. Ezzel motiválhatsz másokat és saját magadat is a további fejlődésre.

Határidő napló

A telefonod tökéletes segítség, hogy mindent kézben tarthass. Egy alkalmazásban rendszerezheted a tennivalóidat, írhatsz feljegyzéseket, számon tarthatod a programjaidat. Még emlékeztetőt is kérhetsz, nehogy megfeledkezz valamiről.

Szakácskönyv

Bár a főző alkalmazás nem készít vacsorát helyetted, mégis megkönnyíti a dolgodat. Beírhatod, mit találtál a hűtődben, és olyan recepteket ajánl majd, amelyekhez pont azok a hozzávalók szükségesek. Így mindent felhasználsz és nem kell ételt kidobni. A kecske is jóllakik, és a káposzta sem megy kárba.

(D.R.)

A cikk forrása itt >>