Te is nehezen viseled a hosszú repülés unalmas óráit?

A repülés bár unalmas, de sok mindenre használhatjuk az időt
A repülés bár unalmas, de sok mindenre használhatjuk az időt

Legtöbben nyűgként tekintünk a több órás repülőutakra, hiszen haszontalan időtöltésnek és szenvedésnek ítéljük meg őket. Tényleg akkora gyötrelem volna a repülés?

A repülés varázslatos

Nem tölt fel energiával és örömmel, amikor az égben vagy? Nem érdekes belegondolni, hogy több ezer láb magasan szelsz át különféle tájakat és fordulsz meg pár óra alatt több országban is? Azt mondják, az időutazás nem lehetséges, a hosszú repülések során azonban időzónákat szelsz át, melynek következtében gyakorlatilag tényleg előre vagy hátra szaladsz az időben. Megéri elgondolkozni azon, mekkora csoda is a repülés.

A jól megérdemelt szünet

A hosszú repülőutakon végre tényleg magad mögött hagyhatod a munkát. A magasban nem fog sürgetni a főnököd és egy kollégád sem rágja majd a füledet a határidők miatt. Néha mindannyiunknak kell egy kis szünet, és erre jobb lehetőségünk nem is adódhatna, mint egy repülőút.

Végre kikapcsolódhatsz

A fapados járatok többségén ugyan nem, de a nagy légitársaságok gépein már kész szórakoztató eszköztár vár téged. Filmek, sorozatok, zenék és játékok százai vannak beépítve az ülésekbe, így végre időt szakíthatsz egy sorozat-maratonra, vagy kedvenc filmjeid újranézésére.

A tökéletes én-idő

Ha filmnézés helyett inkább egy kis csöndre vágysz, azt is könnyen megkaphatod. A hosszú repülés lehetőséget nyújt arra, hogy egyedül maradhass a gondolataiddal. Gondold át, amit szeretnél, agyalj a jövőn, ha arra van szükséged. Egy repülésnél nincs jobb alkalom a fejed kitisztítására.

Gyönyörű a táj

Az égbolt látványa hozzájárul, hogy könnyedebben merülhess el a gondolataidban. A felhők fölött gyakran lenyűgöző kép fogad, megéri lecsapni az ablak melletti ülésekre. Ha éjszaka repülsz, akkor is csodás látványban lehet részed. Vannak, akik a sarki fényt, vannak, akik villámcsapásokat néztek végig az égben. De ha extrém körülmények nem is fogadnak, a csillagos éjszaka gyönyöre egymagában is bőven elég, hogy elvarázsoljon.

Ne félj a repüléstől!

Ne félj a repüléstől, biztonságosabb, mint autóba ülni! Egy korábbi cikkünkben már igyekeztünk eloszlatni félelmeidet. Hidd el, a repülés csodálatos dolog, megéri pozitív szemmel tekintened rá.

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Miért sírunk könnyebben a repülőn?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>