Tavaszköszöntő cikkválogatásunk az elmúlt évek kedvenceiből

Tavaszköszöntő olvasnivalók

Végre elérkeztünk a tél utolsó napjához, holnap itt a meteorológiai tavasz. Ennek örömére összegyűjtöttük az elmúlt évek legnépszerűbb ide passzoló cikkeit, mint magazinunk tavaszköszöntő gyűjteményét. Olvasd el őket és indítsd velünk a legszebb évszakot!

Csempészd be otthonra is a tavaszt!

Szánj rá egy kis időt, hogy otthonod is tavaszi hangulatot idézhessen, te is mindjárt jobban fogod érezni magad. Úgy néz ki, hogy az időjárás csak lassanként változik jobbra, de lakásodban sokat tehetsz érte, hogy erre fittyet se kelljen hánynod: szellőztess egy nagyot, engedd be a napsugarakat és helyezz ki egy igazi tavaszköszöntő virágcsokrot.

A tavaszi virágok otthonodba is beköltöztetik a napsugarakat!

Tavaszi megújulás gardróbodban is

Ideje átnézned a ruhatárad, és pihenőre küldeni a téli ruháidat, helyettük pedig színes, vidám darabokkal feltölteni a polcokat. Korábbi cikkünkben bemutattuk azokat a trendeket, amik 50 felett is remekül állhatnak neked. Ha beújítanál egy-két új szettet, előtte mindenképp olvasd el:

Tavaszi divat trendek, melyeket 50 felett is érdemes követned!

Nagytakarítás kívül-belül

A tavasz bizony sokunknál együtt jár a rengeteg teendővel is, ilyenkor a lakás összes zugát addig takarítjuk, míg minden csillogni-villogni nem fog. Ez persze nem kell, hogy kötelező tehernek érződjön, dobd fel egy kicsit! Kapcsold be jó hangosan kedvenc zenéd, húzd el a függönyöket, hogy bejöhessen a napfény és máris több kedved lesz takarítani. Mi pedig mutatunk hozzá néhány igazi csodaszert, amivel még könnyebb is lesz a takarítás.

Tippek és csodaszerek, melyekkel hatékonyabb a tavaszi nagytakarítás

Ha nincs kedved a nagytakarításhoz, sőt, úgy igazán semmihez se, talán nem is kívül kell kezdened a rendrakást. Nevezhetjük tavaszi fáradtságnak, megkésett téli depressziónak (vagy igazából az elmúlt év nehézségei alapján bárminek), vannak időszakok, amikor mind magunk alatt vagyunk. A legjobb, amit tehetsz, hogy magadra szánsz egy kis időt, kikapcsolsz és feltöltődsz.

Tavaszi nagytakarítás a lelkünkben

Tavaszköszöntő programok a természetben

A végére hagytuk a legjobb részt, végre lehet menni kirándulni! Hazánk telis-tele van gyönyörű kirándulóhelyekkel, amik csak arra várnak, hogy felfedezd őket. A könnyed sétától az igazi túráig mindent megtalálsz, amire csak vágysz. Mi pedig összegyűjtöttük a saját kedvenceinket, ezeket mindenképpen ajánljuk kipróbálásra:

Tavaszi kirándulóhelyek országszerte, ahol kiélvezheted a csodás időt

És rögtön hoztunk hozzá egy szuper kvízt is tavalyról, ami még jól is jöhet, ha útnak indulsz. Tanulmányozd át velünk a turistajelzéseket, hogy annál nagyobb biztonságban bolyoghass a természetben:

Kvíz: Mit jelentenek a leggyakoribb turista jelzések?