Tavaszi megújulás az otthonod és lelked táján

tavaszi megújulás kívül és belül tippjeinkkel

A március beköszöntével megkezdődött a meteorológiai tavasz. A nappalok hosszabbodnak, a hőmérséklet lassanként egyre feljebb kúszik és a természet is zöldre változik a komor szürkéből. A tavaszi megújulás végett a saját házunk táján is érdemes körülnézni kicsit – a környezetünkben és a lelkünkben egyaránt. Korábbi cikkeink segítségével összeszedtük a legfontosabb pontokat, hogy hogyan tudsz a természettel együtt újjászületni!

A tavaszi megújulás lélekben kezdődik!

A szomorkás téli napokból kifelé járva már épp a legszebb évszak kapujában vagyunk. Kövesd Te is a természet példáját, ahogy tavasszal kint minden megújul, úgy tekints te is az évszakra egy új lehetőségként. Űzd el a borongós tél nyomait, hogy helyére jöhessenek a vidámsággal teli napok! Ehhez pedig először szabadulj meg minden felesleges negativitástól a lelkedben. El is mondjuk hogyan:

Tavaszi nagytakarítás a lelkünkben

Tavasz a ruhatáradban

Bár mondják, hogy a szépség belülről fakad, azért az is vitathatatlan tény, hogy sokkal magabiztosabbnak tudjuk érezni magunkat csinosan felöltözve, mint kinyúlt melegítőben, kócos hajjal. Egy jól megválasztott szettel bizony a közérzeted is jelentősen tudod javítani, ami a kisugárzásodra is bőven kihat. Márciusban pedig itt a kínálkozó alkalom, hogy a tavaszi megújulás keretében ruhatáradban is szétnézz kicsit! Szanáld ki a rég nem hordott ruháidat és szerezz be néhány új darabot, amikben magabiztosan léphetsz utcára nap mint nap. A tavaszi trendek terén sem hagyunk segítség nélkül, itt egy kis puska:

Tavaszi divat trendek, melyeket 50 felett is érdemes követned!

 Szépítsd meg az otthonod!

Biztosan te is szoktad érezni, hogy ha otthon rend és tisztaság van körülötted, máris sokkal jobban érzed magad. A tiszta, rendezett otthon közérzetedre is kihat, hiszen a káosz közepén te sem tudsz nyugodtan ülni. Érdemes ezért egy napot rászánnod ilyenkor a nagytakarításra és rendrakásra, és megszépítened az otthonod. Miután végeztél, keress helyet néhány virágnak és vigyél színt, azzal pedig boldogságot a házba!

Ha nehezen veszed rá magad a takarításra, fogadd meg tanácsainkat, amikkel hipp-hopp megvagy a lakás nagy részével!

Tippek és csodaszerek, melyekkel hatékonyabb a tavaszi nagytakarítás