Tavaszi divat trendek, melyeket 50 felett is érdemes követned!

Lássuk, melyek a 2019-es tavaszi trendek!
Lássuk, melyek a 2019-es tavaszi trendek!

A tavasz az újjászületés évszaka. Végre kisüt a nap, csicseregnek a madarak, zöldbe borul a természet. Előveheted, illetve felfrissítheted a ruhatárad is! Most, hogy végre nem arra kell koncentrálnod, hogy minél több réteget magadra erőltess a téli mínuszok ellen, bátran öltözhetsz sikkesen és divatosan!

Mutatunk is hozzá hat ötletet, melyekkel igazodhatsz az idei tavaszi trend „elvárásaihoz”!

Milyen színeket válassz?

A lemenő Nap színei

A rozsdás, napsárga árnyalatoknak nem csak az a szépsége, hogy könnyedén variálhatóak, de 50 felett is igazán jól mutatnak, hiszen nem túl hivalkodóak. Szerezz be egy borvörös vagy rozsdabarna átmeneti kabátot, melyhez minden ruhád passzolni fog, kedvenc, kényelmes farmeredtől kezdve a legelegánsabb fekete szoknyáig. Ilyen, amikor egy tavaszi trend épp rád van szabva.

Levendula

Bár az imént említett erős, rozsdás színek mellé nehezen illik a levendula pasztelles, visszafogott árnyalata, bizony ez is dominál idén tavasszal. Nagyon világos bőrűeknek kevésbé ajánlott, mert könnyen kelthet sápadt hatást, azonban ha bőrtónusod engedi, ne hagyd ki! Nőies, elegáns és finom árnyalat, mely akár pihe-puha pulóveren vagy egy karkötőn is jól mutat.

Milyen mintát keress az üzletekben?

Állatminta

A leopárdminta évtizedek óta vissza-visszatér a divatba, így a 2019-es tavaszi trend elemei között is megjelenik. Óvatosan kell bánni vele, túlzott mértékben könnyen visszás hatást érhetsz el vele. Másrészről, ha ügyesen variálod, könnyedén feldobhatod vele a legegyszerűbb szettet is.

Színes kockás

A kockás ingek évek óta hódítanak, nem is hiába. Egyszerű minta, mely mindenkinek jól áll. Az idei tavasszal azonban a színeken van a hangsúly: válassz vidám, élénk színeket! Egy egyszerű fekete farmernadrágot is könnyedén feldobhatsz egy piros-szürke kockás blézerrel, de fordítva is választhatod: a legegyszerűbb fekete, basic pólót is remekül kiemeli egy kék kockás nadrág.

Milyen fazonnal nem nyúlhatsz mellé?

Fodros ruhák

Az idei év fontos tavaszi trend eleme a fodros ruha, ami végre egy utcán is viselhető darab, és ráadásul mindenkinek jól is áll. A fodrok csodákra képesek: eltakarják, amit szeretnél eltakarni, és kiemelik, amit szeretnél kiemelni. A boltok kínálatait hamarosan elárasztják a fodros darabok, így válogathatsz aszerint, hogy miről szeretnéd elterelni a hangsúlyt.

Tuxedo ruha

A Tuxedo blézer fazonú ruhát jelent, mely ennél fogva ideális viselet az irodában is. A letisztult elegancia híveinek különösen ajánljuk, hiszen különösen kifinomult és sikkes fazon. Előnye továbbá, hogy teltkarcsú hölgyeknek is remekül áll, nőies szabásának köszönhetően pedig 50 felett is bátran viselheted!

(J.D.)                                                                                           A fotók forrása itt >>

Fekete, fehér, szürke – A divat uralkodó színei 50 felett is mutatósak

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>