Szuper Valentin napi programok akár egyedül, akár pároddal ünnepelsz

valentin napi programok

A Valentin nap elég megosztó ünnep hazánkban. Leginkább kétféle ember létezik ezen a téren: vagy rajongsz érte vagy messziről kerülöd. Akár pároddal ünnepelsz, akár szingli vagy – sőt, akár csak egy szimpla péntek estét jelent számodra, cikkünkben adunk néhány ötletet, hogy hogyan töltsd. Hidd el nekünk, a Valentin napi programok kettesben vagy szingliként is lehetnek szórakoztatóak!

Ha pároddal ünnepelsz…

A hagyományos randi programok a mozi és a romantikus vacsora. Azonban ha idén kicsit eltérnétek ettől, számtalan más lehetőség közül válogathattok. A lényeg úgyis az, hogy együtt legyetek és jól érezzétek magatokat.

Különösen enyhe időnk van, még este sem fogtok fázni, ha kimozdultok valamerre. A Habostorta.hu összeszedett néhány remek budapesti sétalehetőséget, ha a környéken éltek, érdemes átböngésznetek! De ha inkább csak kettesben sétálgatnátok, vegyétek nyakatokba a várost és csodáljátok meg az esti fényeket.

Ha mégis beltéri programra vágytok, váltsátok le az éttermet egy kávézóra! A JazzMa oldalán szuper utolsó pillanatos jazz koncertekre bukkanhattok clubokban vagy akár bájos kávézókban is.  Az aláfestő zene biztos alapot ad a romantikának, mellé pedig elfogyaszthattok egy üveg bort a beszélgetéshez.

ad

Másrészről akkor is jó ötlet egy cukrászda, ha nem vagytok oda a jazzért. Rengeteg kávézóban és cukrászdában van Valentin napi ajánlat, azzal sem lőhettek mellé, ha beültök valahova sütizni és beszélgetni.

Ha szingli vagy…

Ne ülj fel arra a vonatra, hogy a Valentin napi programok csak a pároknak kedvezhetnek! A legrosszabb dolog, amit csak tehetsz, hogy már előre félsz a naptól,  aztán pedig egyedül szomorkodsz otthon.

Helyette inkább szervezz egy szuper estét szingli barátnőiddel! Idén még az is kedvez nektek, hogy Valentin napja péntekre esik, így nyugodtan kirúghattok a hámból. Menjetek el egy közeli étterembe vagy vegyetek be mindjárt egy koktélbárt! Miután kellőképpen megalapoztátok a hangulatot, folytathatjátok az estét egy karaoke barban.

De még akkor sem kell elkeseredned, ha otthon töltöd az estét. A dolog nyitja, hogy hanyagold a romantikus filmeket és a zsebkendőt! Felejtsd el a szomorkodást, helyette inkább tudatosan tereld pozitív irányba az estéd. Bontsd fel kedvenc borod, készíts pattogatott kukoricát és nézz meg egy “végig sírva nevetős” vígjátékot. A MAFAB százas listáján biztosan találsz olyan filmet, ami téged is érdekel, így pedig könnyedén megmentheted az estét.

„Nem semmi” nőkről szóló filmeket ajánlunk