Szuper szilveszteri programok 2019 búcsúztatására

Szilveszteri programok 2019

Idén nem csak az óévtől, de az egész évtizedtől búcsúzunk, így érdemes méltó módon ünnepelni szilveszterkor. Akár pároddal kettesben, családoddal vagy barátaiddal tervezel szórakozni az évtized utolsó éjszakáján, a fontos, hogy jókedvben, sok nevetéssel töltsétek. A tervezéshez segítségképp összeírtunk néhány remek ötletet. Íme az általunk ajánlott szilveszteri programok 2019 méltó befejezéséhez!

Ha nyugis szilveszterre és egy kis kultúrára vágynál…

Válogass a tucatnyi szilveszteri darab vagy koncert közül! A színházak és rendezvényközpontok is gőzerővel készülnek az eseményre, így számtalan színdarab, előadás és koncert kerül megrendezésre december 31-én este. Előtte vagy utána betervezhetsz egy kellemes vacsorát kedvenc éttermedben vagy körülnézhetsz, hogy mely éttermekben ajánlanak kifejezetten szilveszteri menüt. Ne felejts el asztalt foglalni, ha nem akarod az éj közepén szabad helyekre vadászva járni a várost!

Ha a nyüzsgést érzed közel magadhoz…

Elég csak bemenned bármely nagyvárosba. Budapesten százával válogathatsz a szórakozóhelyek és vendéglátóhelyek szilveszteri ajánlatai közül, de az ország összes nagyvárosában is készülnek programokkal. Életkortól vagy a társaság preferenciáitól függően kereshetsz tematikus bulikat vagy épp kifejezetten az ötvenes korosztály számára tervezett estéket. Ebben az esetben mindenképpen számolj azzal, hogy akárhova is mész, feltehetően rengetegen lesznek. Ne hagyd, hogy ez elrontsa a kedved, csak szórakozz!

Ha csak szeretteidre és barátaidra szeretnél figyelni…

Az év utolsó napja sokak számára jelent egyben stresszt is: a várost ellepi a tömeg és lehetetlen közlekedni, a petárdák mindent betöltő zaja nem csak minket, de házi kedvenceinket is zavarja, a részeg emberek és a hosszú sorban állás pedig még a legjobb bulitól is elveheti a kedved. A szilveszteri programok 2019-ben sem a “kötelező buliról” szólnak, hanem arról, hogy jól érezhesd magad. Ehhez ideális a házibuli, ahol csak azok az emberek vesznek körbe, akikre te is vágysz – hiszen te hívod meg őket. Néhány üveg bor vagy koktél, jó zene és egy-két társasjáték – más nem is kell ahhoz, hogy remekül érezd magad idén szilveszterkor!

Ha utazással zárnád az évet…

Szinte minden nagyobb hotel kínál szilveszteri ajánlatokat, hiszen rengetegen utaznak el ilyenkor valahova. De ha inkább te  terveznéd meg a programot, keress egy apartmant vagy vendégházat, ahol a szálláson kívül minden mást magadnak alakíthatsz. Ha úgy érzed, hogy a lehető legmesszebb menekülnél a szilveszteri forgatagtól, bérelj ki estére egy erdei házikót. Talán a legidillibb módja az új év kezdésének, ha madárcsicsergésre ébredhetsz, és a természetben gyönyörködve kortyolhatod a csésze kávéd.

Még van pár napod az évből, hogy megtaláld a számodra vágyott programot, de siess, mert szinte mindenhol előzetes foglalásra lesz szükséged.