Sztárok, akik fiatalabb férfi mellett találták meg a szerelmet

Susan Sarandon és fiatalabb, egykori partnere /forrás: dailymail.co.uk/
Susan Sarandon és fiatalabb, egykori partnere /forrás: dailymail.co.uk/

Egy szerelmespár esetében a nagy korkülönbség nem igazán érdekli az embereket – legalábbis ha a férfi az idősebb. De mit gondolunk arról, amikor a férfi a fiatalabb? Sokan elítélik a randizást a sokkal fiatalabb férfiakkal, pedig vannak jó példák arra, hogy mindez nem akadálya a boldogságnak.

Tina Turner

/forrás: irishexaminer.com/
/forrás: irishexaminer.com/

Tina Turner évekig élt egy bántalmazó kapcsolatban, szabadulását követően alakult úgy az élete, hogy egy fiatalabb férfi oldalán találhatta meg újra a szerelmet. Tizenhat évvel fiatalabb szerelmével már több mint 27 éve élnek boldog párkapcsolatban, így a rosszakaróknak egy szavuk sem lehet. Ők bizonyítják, hogy a nagy korkülönbség is tud jól működni.

Madonna

/forrás: http://m.cdn.blog.hu/
/forrás: http://m.cdn.blog.hu/

Madonna mindig is híres volt a fiatalabb férfiakkal való kapcsolatairól, a nagyközönséget már egyáltalán nem lepi meg, ha huszonéves fiúcskákkal kezd. Madonna a 2008-as válása után döntött úgy, hogy úgynevezett „toyboy”-okkal, vagyis játékfiúcskákkal kezd. Randizott több, nála 25-30 évvel fiatalabb fiúval is. A tehetséges énekesnő idén töltötte be a 60-at, és elmondása szerint jól esne neki már egy olyan párkapcsolat, melyben szerelme elég idős ahhoz, hogy ismerje a Jóbarátok című sorozatot. Úgy néz ki, Madonna fiatalabb férfiak iránt érzett vonzódása a végéhez ért.

Jennifer Lopez

/forrás: etonline.com/
/forrás: etonline.com/

Jennifer Lopez három évig randevúzott egy nála 18 évvel fiatalabb férfival. „Kérdeztem tőle, miért nem megy, és talál magának egy fiatalabb barátnőt?” – kezdte egy interjúban az énekesnő. „Sokat gondolkodtam azon, hogy mi lesz majd tíz év múlva? Akkor mennyire ütközik majd ki a nagy korkülönbség? Végül rájöttem, hogy felesleges ezen rágódni, és a jelent kell élvezni.”

Demi Moore

/forrás: origo.hu/
/forrás: origo.hu/

Furcsa összefüggést vélünk felfedezni a válások és a fiatalabb férfiakkal való szerelmek között. Demi Moore-t is a 13 éves házasságának vége után hozták szóba több fiatal fiúval is. Partnerei között felmerült Leonardo DiCaprio, Scott Eastwood és Nick Jonas neve is, majd Ashton Kutcher következett, akivel aztán 8 évig éltek házasságban. A színésznő egyébként bátran megteheti, hogy fittyet hány a nagy korkülönbségre, hiszen közel sem néz ki 55 évesnek.

Susan Sarandon

/forrás: dailymail.co.uk/
/forrás: dailymail.co.uk/

Amikor Susan Sarandon összejött a nála 30 évvel fiatalabb Jonathan Bricklinnel, nem volt olyan ember a médiában, aki ne a kapcsolatukról csámcsogott volna. A pár kapcsolata hat évig tartott, így azt semmiképpen sem állíthatjuk, hogy a nagy korkülönbség egyáltalán nem képes működni. Azt nem tudni pontosan, hogy mi okozta a különválásukat.

Mihályi Fruzsina

Miért randiznak érett nők fiatalabb férfiakkal?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>