Szeretnél idén divatos karácsonyfát? Ezek az aktuális karácsonyfadísz trendek!

A karácsonyfadísz is változhat, ahogy a divat is változik
A karácsonyfadísz is változhat, ahogy a divat is változik

A karácsonyfa decemberben ugyanolyan szerves részévé válik a lakásodnak, mint bármely más lakberendezési tárgy. Éppen ezért nem baj, ha a karácsonyfadísz harmonizál a bútoraiddal, stílusoddal. Legyen az ideális karácsonyfadísz minimalista vagy monumentális, természetes vagy csiricsáré, a lényeg, hogy tükrözze a személyiségedet. Mutatunk néhány ötletet, milyen karácsonyfadísz trendek közül válogathatsz bátran 2018-ban!

Természetes szépség

www.elledecor.com

Emeld ki a fenyőfa természetes szépségét ezzel az ultra-minimalista dekorációval! Hagyd, hogy a fa magáért beszéljen, és a tömérdek karácsonyfadísz helyett hagyatkozz csak az égőkre. Az arany fényű izzósor diszkrét és hangulatos, éppen elég a karácsonyi meghittség megteremtésére.

A neon fa

www.elledecor.com

Sokan választjuk a műfenyőt, hogy minden évben megkíméljünk egy fát a kivágástól. Szerencsénkre hatalmas választékban léteznek, mérettől, fajtától függően. Idén azonban a meglepő, feltűnő színekben sincs hiány. Sőt, minél rikítóbb, annál jobb! Egy vibráló, rózsaszín fa lila és arany karácsonyfadísz kompozícióval váratlanul szép végeredményt hoz.

Téli mesevilág

www.elledecor.com

Amennyiben imádod a karácsonyt és a telet, ezt a dekorációt neked találták ki. A tömérdek mennyiségű fehér, fekete és ezüst karácsonyfadísz éppen csak a kezdet. A fa körüli kiegészítők, az ajándékok és a tél állatai teszik teljessé a fagyos mesevilág képét.

A nagy kékség

www.elledecor.com

Szeretnél eltekinteni a megszokott piros-arany felállástól, de távol áll tőled az extrém pompa? A kék karácsonyfadísz meglepő, de szolid eleganciával öltözteti fel a karácsonyfát. Válassz hozzá ezüst kiegészítőket és arany füzért, hogy melegséget és harmóniát hozhass létre otthonod és a karácsonyfa között.

Ombre

www.elledecor.com

És mi még azt hittük, hogy az ombre csak a hajunkon áll jól! Pedig itt a bizonyíték, hogy akár karácsonyfánkon is alkalmazhatjuk a színátmenetet. Fújjunk be egy fehér műfenyőt metál, sötétszürke majd fekete festék sprayvel, ahogy egyre lejjebb érünk. Az egyes árnyalatokhoz párosítsuk a megfelelő színű karácsonyfadíszeket, és már kész is 2018 legtrendibb karácsonyfája.

(D.R.) A képek és cikk forrása itt >>

Könyvmolyoknak kötelező: könyvből épült karácsonyfa

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>