Szerelmi horoszkóp, melyből megtudhatod mi vár rád augusztusban

Szerelmi horoszkóp augusztus hónapra
35059030 - close up pretty adult woman sitting on white sofa with hand on the chin. captured her while looking at the camera.

Lassan véget ér a nyár, de még ne búsulj: egy egész hónap – nem beszélve a vénasszonyok nyaráról – van még ellőtted, hogy élményekkel gazdagodj, pároddal lehess vagy éppen megtaláld az igazit. Olvasd el az augusztusi szerelmi horoszkóp tanácsait, és használd iránymutatásként a hónapra!

Kos

Ne félj a boldogságtól, fogadd el, amit az élet eléd tár! Ha éppen rosszabb időszakod éled, kételyeid vannak, ne feledd, hogy mindenki életében vannak jobb és rosszabb napok! Gondolkodj pozitívan, és bízz a párodban: sokkal megértőbb, mint amilyennek gondolnád.

Bika

Nézz körül, és fedezd fel a boldogságot! Ne akarj mindig tökéletességre törekedni, ne hagyd, hogy bármi akadályozzon abban, hogy felismerd mennyi mindenért lehetsz hálás! Ha problémákkal küzdesz, beszéld ki őket magadból, ezzel nem csak magadon segítesz, de kapcsolataid is jobbá teheted!

Ikrek

Augusztus számodra a változások hónapja. Higgy egy új kezdetben, talán épp most találod meg azt, amire igazán szükséged van! Ha keresed a szerelmet, ez lehet a te időszakod, ha pedig pároddal élsz, most sokkal közelebb kerülhetsz hozzá!

Rák

Ha minden szuperül működik köztetek pároddal, hidd el, hogy ennek így is kell lennie! Ha viszont problémákkal küzdötök, ismerd fel, hogy ennél többet érdemelsz! A kémia nem mindig elég,  a hosszú távú kapcsolathoz ennél több kell. Légy őszinte magaddal és pároddal is! Bátran hozz nehéz döntéseket a pozitívabb jövőd érdekében!

Oroszlán

Ha megtaláltad az életben azt a személyt, aki tízes skálán tízes, fogadd is el, hogy így van! Ne keress hibákat, és főként ne foglalkozz apró belső vívódásaiddal, inkább nyílj meg párod előtt és mondd el neki, miért érzed magad sebezhetőnek!

Szűz

A forró romantika már a múlté, de ez nem feltétlen baj – átveszi a helyét valami sokkal mélyebb. Egymás támaszai vagytok, kapcsolatotok fejlődik és egyre komolyabbá válik. Ne akard minden áron címkézni a kapcsolatod, inkább csak éld meg az együtt töltött pillanatokat!

Mérleg

Hagyd magad mögött az általad alkotott illúziókat, és ismerd fel a valóságot! Ne félj a szabadságtól! Talán a külvilág nem ért meg téged, de ne foglalkozz vele! Engedd el a szerelemre való kétségbeesett vágyakozást, és helyette inkább törődj a megfelelő időzítéssel!

Skorpió

A szerelmi horoszkóp szerint számodra ez egy zavaros időszak. Egyrészt úgy érzed, megtaláltad életed szerelmét, másrészről kételyek gyötörnek az elköteleződés és lojalitás miatt. Ha elfogadod, hogy mennyire vágysz erre a kapcsolatra, pároddal is fogsz tudni beszélni érzéseidről.

Nyilas

Lehet, hogy igazán és mélyen szerelmes vagy, de továbbra is ott a vágy, hogy felfedezd a világot és független légy. Nincs semmi baj az egyedülléttel, sőt, a magadban töltött idő számos problémádra is gyógyír lehet. Ne érezz bűntudatot, beszélj őszintén pároddal! A nyílt és őszinte kommunikáció mindig a legjobb megoldás.

Bak

A ki nem mondott dolgok mindig ott vannak a kapcsolatotokban. De vajon fontos ez annyira, hogy emiatt rágódj? A kapcsolatotok erősebb, mint hinnéd! Nyílj meg és beszélj őszintén, ezzel kapcsolatod még harmonikusabb lehet, mint most.

Illik rád a szerelmi horoszkóp, amit olvastál? Akkor fogadd is meg a tanácsaid! Úgy érzed, hogy ez nem te vagy? Vedd útmutatásnak a jövőre nézve, azzal sosem lőhetsz mellé!

Az eredeti cikk forrása itt >>