Szerelem és szerelem, mindig azzal foglalkoznánk – Legolvasottabb cikkeink

A szerelem 50 felett is megtalálhat minket
A szerelem 50 felett is megtalálhat minket

A mindennapi életben talán a párkapcsolati kérdések foglalkoztatnak minket leginkább. Ha az egészségünk megvan, a mindennapjaink rendezettek, mi más is hozhatna minket lázba? A szerelem 50 felett! A januári, legolvasottabb cikkek listája legalábbis ezt mutatja.

A sikerhez vezető út hibákkal van kikövezve

Utunk során rengeteget tanulunk. A férfiakról, önmagunkról és persze a világ működésének törvényszerűségeiről. Szépen lassan rádöbbenünk, hogy mindennek ára van, és a sikernek a bukás is fontos része.

A nagy szerelem csak a nagy hibák után érkezik

Mondhatnánk, hogy közhelyekkel tele a padlás

Csakhogy épp a közhelyek magyaráznak meg olyan jelenségeket, amelyeket bár jól ismerünk, de a mélységeit csak az idő segít felderíteni. Az életleckéket nem tankönyvekből tanuljuk meg, hanem a tapasztalataink útján. Két összeállítást is készítettünk januárban, amelyek igen nagy sikert arattak az olvasók körében. Érthető, mindkettő tele van nagy igazságokkal.

Életleckék, amiket 50 évesen már biztosan megértünk (1.)

ad

Életleckék, amiket 50 évesen már biztosan megértünk (2.)

Kemények lettünk, de ez a hasznunkra válik

Egyedül állunk az élet viharaiban, sokszor még akkor is, ha van mellettünk valaki. Ha viszont éppen szakítani kényszerülünk valakivel, végképp egyedül kell elvégeznünk a feladatokat, legyenek azok lelki vagy fizikai kihívások. Mi így képzelünk el egy valamire való szakítást. A szerelem 50 felett már nem az ábrándokról szól.

Egy erős nő így köszön el

Mind megbánjátok, egytől egyig!

És tessék! Visszakúszik a legnépszerűbb helyre egy régóta sikeres cikkünk, pedig már négy hónappal ezelőtt jelent meg. Mindez jól mutatja, hogy lehet némi igazság ebben az írásban, igény mutatkozik a jelenség pontos ismertetésére. Kedves Hölgyeim! Mi már csak tudjuk, mit jelent törődni egy férfivel. Akinek pedig ez nem kell, magára vessen!

Végül minden férfi megbánja, ha elengedett egy törődő nőt

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>