Szakítás utáni újrakezdés? 4 jel, hogy készen állsz ismét randizni

Szakítás utáni újrakezdés - 4 jel, hogy készen állsz randizni

Nincs szabály arra, hogy mennyi időre van szükséged feldolgozni egy szakítást vagy válást. Nem is tudunk időintervallumot megadni, de abban segíthetünk, hogy észrevedd magadon a jeleket, ha készen állsz. Honnan tudod, hogy eljött a szakítás utáni újrakezdés ideje? És hogyan vágj bele a randizásba? Cikkünkből mindkét kérdésedre választ kapsz!

Már nem érzed tehernek az ismerkedést

Egy komoly kapcsolat után nem csoda, ha az ismerkedés gondolatától is elfog a frász. Azt se tudod, hogyan kezdj neki vagy mire figyelj, leginkább pedig semmi kedved hozzá. Ha ez az érzés elmúlt, és már egészen izgatott leszel a ötlettől, itt az ideje, hogy belevágj!

Már nem vagy dühös

Válás után normális, sőt, szinte törvényszerű, hogy dühös vagy az exedre. Ez a düh azonban idővel lecsillapodik, és ez a biztos jele annak, hogy túl vagy rajta. Persze a sérelmeid nem tűnnek el, de már nem szorul ökölbe a kezed, ha meghallod a nevét vagy nem önt el az idegesség, ha arra kerül a sor, hogy találkoznod kell vele.

Nem hibáztatod magad tovább

Sokunknál jellemző az is, hogy magunkat hibáztatjuk egy kapcsolat kisiklásáért. Egy ideig folyton azon agyalsz, mi mindent csinálhattál volna másképp, vagy hogy észrevehetted volna a jeleket. Amikor eljutsz arra a szintre, hogy már tudod, a kapcsolat végéhez is két ember kell, és nem ostorozod magad tovább, azt is tudhatod, hogy készen állsz a szakítás utáni újrakezdésre.

Visszanyerted a magabiztosságod

A szakítást mindig megsínyli az önbizalmunk is. Hirtelen azon gondolkodsz, hogy ugyan kinek fogsz kelleni 50 felett? Nem tetszik, amit a tükörben látsz vagy egyszerűen csak attól félsz, hogy nem vagy elég okos, vicces, stb a férfiaknak? Ne aggódj, messze nem így van, ez az érzés is el fog múlni! Amikor pedig elmúlt és ismét jól érzed magad a bőrödben, belevághatsz a randizásba.

Így lesz egyszerűbb a szakítás utáni újrakezdés

A társkeresés online manapság a legelterjedtebb formája az ismerkedésnek. Számtalan előnye van, tökéletes terepet nyújt arra, hogy újrakezd. Magazinunkban komplett útmutatót találsz arra vonatkozóan, hogy mit (és mi ne) csinálj, böngéssz cikkeink között! Olvasd el a legutóbbi cikkünket is:

Az online társkeresés megment a legrosszabb randiélményektől

 

Az eredeti cikk forrása: Womenworking

Kiemelt kép forrása: Food photo created by freepik – www.freepik.com