Segítünk, hogy jobban érezd magad szakítás után!

szakítás után

Egy kapcsolat vége mindig nehéz, főként, ha hosszú idő – akár évtizedek – után következik be a búcsú. Nem csoda hát, hogy szakítás után mindannyian a padlón vagyunk és magányosnak érezzük magunkat. Bár sokak számára ilyenkor nehéz bármit is pozitívan látni, hoztunk egy kis motivációt. Összegyűjtöttük az olvasóink által legkedveltebb cikkeket a témában!

Elsőként a legfontosabb, hogy megőrizd a méltóságod és önbecsülésed. Felemelt fejjel haladj előre, ne remegj meg! Az egészben talán a legnehezebb az a pillanat, amikor tudod, hogy ez a búcsú tényleg örökre szól, ezért ilyenkor kell a legerősebbnek lenned!

Egy erős nő így köszön el

Az elválás mindig fáj, nem csak neked, neki is. Talán azt érzed, hogy nem értékelt téged eléggé, és ő biztosan könnyebben viseli, de ez nem feltétlen igaz. Ha nem is rögtön a szakítás után, de a férfi is rájön, hogy mit veszített veled:

Hét pillanat, amikor a férfi rájön: értékes nőt veszített

ad

50 felett már jó néhány szakításon túl vagyunk. Mégis, mintha csak minden alkalommal még nehezebb lenne. Mit tehetsz ellene? Sajátítsd el az elengedés mesterségét:

Az elengedés mestersége is tanulható, láss hozzá!

Szinglinek lenni nem feltétlenül rossz dolog. Sőt, sokan nagyon nehezen adják fel szingli életüket annak szépségei miatt. Nézzük az egyedüllét pozitív oldalát:

„Nem azért vagyunk egyedül, mert nem kellünk senkinek”

Mutatunk 7 konkrét okot is, amiért jó szinglinek lenni:

7 ok, amiért idősebb korban is szuper lehet egyedül élni

És persze a leghasznosabb tanács, hogy minden a fejedben tartsd: most nehéz, talán magányos vagy, de ez nem tart örökké! Ne érezd rosszul magad, ha meggyászolnád a kapcsolatod, hiszen szakítás után ez teljesen normális. De ügyelj arra is, hogy ne feledkezz bele a szomorúságba, adj esélyt magadnak a boldogságra!