Sál és kendő megkötésének 12 varázslatos módja

Egy sál is képes öltöztetni
Egy sál is képes öltöztetni

Legyen az egy egyszerű sál, kendő, körsál, vagy akár lepedő mérető szarong, mindet imádjuk. Kecsesek, csinosak és hihetetlen egyszerűséggel dobnak fel bármilyen hétköznapi öltözéket. A sál eredeti rendeltetésén, azaz a nyak melegítésén túl manapság legfőképp divatos kiegészítőként teljesít szolgálatot. 

Közel-Keletről indult

Pályafutását a Közel-Keleten kezdte, majd az egész világon elterjedté vált, számos nemzetiség népviseletébe beköltözött. Indiában a kasmír, míg Kínában a selyemből szőtt sál lett az egyik legkeresettebb export cikk.

Ezek a mai napig nagyon népszerűnek számítanak, de mára már elterjedtté váltak a gyapjúból, műszálas anyagokból készült kendők is.

A megkötéssel új ruhadarabokat is nyerhetsz

A választék hatalmas, mindenki könnyen talál ízlésének megfelelő színű, méretű és anyagú darabokat. A sál mutatóssága azonban nem csak ezen tulajdonságoktól függ! Hiszen megkötni is rengeteg módon lehet őket, így más-más hatást válthatunk ki velük, és akár más funkciót is kaphatnak.

Nézd meg a videónkat és sajátíts el néhány praktikát, hogyan érdemes hordani kedvenc kendőidet!

(D.R.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>