Rövid motiváló idézetek, amik erőt adnak a nehéz napokra

Rövid motiváló idézetek

Az élet sok nehézséget gördít elénk, amiket nem könnyű legyőzni. Ha úgy érzed, hogy minden összedől körülötted és nem bírod már egyedül a terhet, ne feledd, hogy Te is kérhetsz segítséget, lehetsz időnként érzékeny és sebezhető. Ezekben a nehéz időkben nyújthatnak segítő kezek a következő rövid motiváló idézetek. Ismételgesd magadban őket, és hidd el, hogy lesz jobb!

Fordítsd jóra az energiáid az aggodalmak helyett

“Ahelyett, hogy azon stresszelnél, amit nem tudsz kontrollálni, fordítsd az energiáid arra, amiből kihozhatsz valamit”. – Roy T. Bennett

“Minden nap újjászületünk. Csak az számít igazán, amit ma teszünk.”

Buddha örök érvényű idézete emlékeztet arra, hogy a múlton nem érdemes rágódni, a jövőn pedig nem szabad stresszelni. Azzal foglalkozz, amire hatással lehetsz: a mával.

Mint ahogyan ne feledkezz meg arról sem, hogy minden csak viszonyítás kérdése. Sigmund Freud így fogalmaz:

“Egy nap, amikor visszatekintesz, ezek a küzdelmes idők gyönyörűnek fognak tűnni”

“A sötétség nem lehet kiút a sötétségből, csak a világosság képes erre. A gyűlölet nem lehet kiút a gyűlöletből: csak a szeretet lehet az”.

– Martin Luther King

Rövid motivációs idézetek, amik segítenek, hogy higgy magadban

“Ne tarts a félelmeidtől. Nem azért vannak, hogy elijesszenek, hanem hogy biztosra vehesd, hogy valami fontosról van szó”. – C. JoyBell C.

“Hiszem, hogy ha kitartóan hiszel és fenntartod a hozzáállásod, ha hálával vagy a világ felé, új ajtók nyílnak ki előtted.” – Joel Osteen

“Csak két módon élheted az életed: ha nem hiszel a csodákban, vagy ha mindenben megtalálod a csodát.” – Albert Einstein

“Soha nem leszel boldog, ha mindig azt keresed, hogy mit jelenthet a boldogság. Soha nem élsz igazán, ha mindig csak keresed az élet értelmét”.

“Keresd meg magadban a helyet, ahol öröm lakozik; ez az öröm képes kiírtani a fájdalmat”.

Bizony nem lehet mindig pozitívnak lenni. Főként akkor, ha nőként mindig erősnek kell mutatkoznod mások előtt. Ha olyan régóta vagy mások számára a forrás, amiből erőt merítenek, előfordul, hogy el is felejtesz a saját érzelmeiddel törődni. Nem baj, ha néha megállsz, és csak magaddal törődsz, sőt! Ez lehet a kiút a nehézségekből és a módja annak, hogy igazán önmagad lehess. Reméljük, hogy ezek a rövid motiváló idézetek segítenek átgondolnod a problémáidat és meglelni a szépséget az életben.

Ilyenek az igazán erős nők – idézetek, melyek motiválnak

Idézetek forrása: WomenWorking

Kiemelt kép forrása:Woman photo created by karlyukav – www.freepik.com