Randi tippek a korlátozások idejére – Hogyan ismerkedj a járvány alatt?

Randi tippek a korlátozások idejére - Így ismerkedj online

Az idei év egyébként sem kedvez a párt keresők számára, de a korlátozások bevezetésével még inkább nehézkessé vált a randizás. Ez nem jelenti azt, hogy jegelned kellene a dolgot, amíg a világ visszaáll a megszokott kerékvágásba. A cikkünkben összegyűjtött randi tippek programokkal és lehetőségekkel segítenek, hogy a korlátozások ellenére is bátran ismerkedhess!

Nézd a jó oldalát!

Miután a személyes találkozás lehetőségei elég korlátozottak, muszáj lesz többet beszélgetnetek online. Ez még jól is jöhet, hiszen jobban megismered a potenciális jelöltet, mielőtt találkoztok. Így már online közelebb kerülhettek egymáshoz, ami nem csak megkönnyíti az első találkozást, de az aggodalmaid is csökkenti.

Te is inkább a délutáni időpontokat és a forgalmas helyeket részesíted előnyben az első randi során? A nők számára ajánlott randi tippek is ezt javasolják, most azonban magától megoldódik a dolog. Rá vagytok ugyanis kényszerítve, hogy elmélyítsétek a kapcsolatotokat online, ezzel csökkentheted a rizikót is.

Arról nem beszélve, hogy ha az első randi mégsem sülne el úgy, ahogyan képzelted és nem érzed túl jól magad, tutira van okod elköszönni. Ahhoz, hogy este 8-ra hazaérj, legkésőbb 7-fél 8 körül el kell indulnod. Bár ez nem a legpozitívabb gondolat, de valljuk be őszintén, mindannyiunknak volt már olyan randija, amit alig vártunk, hogy véget érjen.

Mi legyen akkor a program?

A hagyományos randi tippek jellemzően valamilyen vendéglátóhelyre vonatkoznak. Azonban az éttermek, kávézók és mozik kizárva. Mit lehet akkor csinálni? A válasz kézenfekvő, fedezzétek fel a várost együtt! Az utcákon mostanában sokkal kevesebb ember van, ami épp ideális egy romantikus sétára. Igaz, az időjárás már kevésbé előnyös a hosszú sétákhoz, de vehettek egy finom forró italt elvitelre egy közeli kávézóban.

Ha a hideget nem bánjátok, elmehettek kirándulni is a közeli hegyekbe. A késő őszi táj csodaszép színekben pompázik, ami különleges hangulatot csempész a randiba.

Online randi tippek a 100%-ig biztonságos randizáshoz

Megpróbálhatjátok az online randizást is! Elsőre furcsa lehet, inkább a harmadik-negyedik randira ajánljuk, amikor már kényelmesebben vagytok egymás társaságában, ekkor azonban szuper ötlet lehet. Nem csak arról van szó, hogy mindketten beültök a laptop elé és videochateltek, sokkal több lehetőségeket van.

Főzhettek együtt egy finom vacsorát, amit utána egy kis bor társaságában el is fogyasztotok. Megnézhettek egy filmet, ami közben éppúgy beszélgettek, mintha csak a moziban ülnétek. Az online randizás számtalan lehetőséget és programot tartogat magában, ha arra még nem vagy készen, hogy áthívd magadhoz, de szívesen töltenél vele több időt „személyesen”.

Kiemelt kép forrása: House photo created by karlyukav – www.freepik.com