Ráncos bőr ellen használj Drakula terápiát!

Ráncos bőr ellen te is tehetsz
Ráncos bőr ellen te is tehetsz

Megpróbálhatsz hazudni a korodról, de a ráncos bőr úgyis elárul. Mindegy, hogy még csak első ráncaid jelentek-e meg, vagy már évek óta küzdesz a szarkalábakkal, nem késő fiatalosabbá varázsolni arcbőrödet. 

Új legjobb barátod: a napvédő krém

A ráncosodás első számú kiváltója a napfény. Az UV öregíti a bőrt, hiszen csökkenti a test kollagén termelését. Gondolj csak bele, hol fordul elő ráncos bőr leginkább? Az arcunkon, kézfejünkön, nyakunkon, melyeket szinte állandóan ér napfény. Ezért fontos, hogy télen is használj napvédő krémet.

Tedd le a cigit!

Kutatások kimutatták, hogy a dohányzó emberek bőre sokkal gyorsabban öregszik, mint a káros szokástól mentes társaiké. A cigarettázóknál a száj körül mélyebb barázdák jelentkezhetnek. Évekkel idősebbnek nézhetsz ki, ha már régóta dohányzol. Sohasem késő letenni, bőröd hálás lesz érte!

Figyelj oda az étkezésedre!

Oda kell figyelned, arra, hogy mit eszel. Nincsenek csodaételek, melyek varázsütésre eltüntetik a ráncokat, de életmódváltással hamar látható eredményt érhetsz el. Igyál sok vizet, alkoholt pedig csak mértékkel fogyassz, hisz az dehidratálja a bőrödet, így fokozódik tőle a ráncosodás. Válassz A-, C- és E-vitaminban gazdag ételeket!

Ügyelj a megfelelő kozmetikumok használatára!

Mindig hidratálj! Esténként kend be arcodat hidratáló krémekkel, melyek éjszaka elvégzik a dolgukat helyetted is, ezek a krémek a ráncos bőr jótevői. Reggel élettelibb arccal ébredhetsz fel. Mindenképp kezdd el alfa-hidroxi savak használatát is! Ezek a gyümölcssavak gyengéden hámlasztják az elhalt bőrfelületet, teret adva az egészséges, ránctalan arcbőrnek.

Drakula terápia

Az elsőre rémisztően hangzó kezelés során egy – a páciens saját véréből összeállított -szérummal fiatalítják vissza a ráncos bőr felületét. Kevés ennél hatékonyabb módszer ismert a fiatalításra. Keresd fel bőrgyógyászodat a részletekért!

Tanácsok tömkelegével szolgál még a szépségipar. A legfontosabb mégis az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Fogadd el, hogy az öregedés egy természetes folyamat, mely miatt egyáltalán nem kell kevesebbnek érezned magadat. Vállald büszkén a korodat és főleg a nevetőráncaidat! Azok bizonyítják igazán, hogy éltél.

(M.F.)

A cikk forrása itt >>

Botox kezelés helyett másként is eltüntetheted a ráncokat