Pozitív idézetek nőknek, melyek napról napra motiválnak

Pozitív idézetek nőknek

“Erősebb vagy, mint hiszed. Úgy vagy gyönyörű, ahogyan vagy.” – Melissa Etheridge gondolata magában foglal mindent, amit tudnod kell. A következő pozitív üzenetek nőknek szólnak nőktől, így első kézből kaphatsz remek tanácsokat és inspirálódhatsz általuk. 

Lásd meg a szépet a világban!

Audrey Hepburn-től csak tanulni lehet. Kedvessége és bája az egész világot meghódította, ő pedig mindeközben képes volt tiszta ember maradni. A benne rejlő optimizmus rád is inspirálóan hathat.

“Hiszek benne, hogy erősnek kell lenni, amikor úgy tűnik, minden elromlik. Hiszek benne, hogy a boldog nők a legszebbek. Hiszek benne, hogy a holnap egy új nap lesz, és hiszek a csodákban is.”

Elképzelni sem tudjuk, hogy milyen nehéz lehetett Anne Frank élete, ő mégis képes volt a szépet keresni a világban. Mindannyiunknak érdemes elsajátítani ezt a látásmódot:

“Milyen csodálatos, hogy egyetlen percet sem kell várnia senkinek, hogy belekezdjen a világ fokozatos megváltoztatásába! Milyen csodálatos, hogy mindenki, legyen kicsi vagy nagy, közvetlenül tehet azért, hogy legyen igazságosság, és mindenki részesülhessen is belőle!”

Építsd az önbizalmad!

ad

“Határozd meg a sikert saját elképzeléseid szerint, érd el céljaid saját szabályaid szerint és éld az életet, melyet büszkén élhetsz.” – Anne Sweeny

“Soha nem álmodtam a sikerről, én megdolgoztam érte”. – Estée Lauder

Higgy magadban!

Amy Schumert lehet kedvelni vagy nem kedvelni, de egy biztos: önbizalmáról és erejéről mindenképp érdemes példát venned.

“Nő vagyok saját véleménnyel, kérdésekkel…Kimondom, ha szép vagyok. Kimondom, ha erős vagyok. Nem Te határozod meg a történetem – én fogom!”

Jennifer Lopez szavait is érdemes megfogadnod. A világhírű énekesnő-színésznő órákat adhatna az önbizalom fontosságából:

“A kétely egy igazi gyilkos. Tudnod kell, hogy ki vagy és hogy miért állsz ki”.

Így segítenek a pozitív idézetek nőknek

A legegyszerűbb módja, ha kedvenc motivációs soraidat kiragasztod a tükörre, a mosdó felé vagy bárhová, ahol minden nap látod. Ügyelj rá, hogy valóban minden nap olvasd is el őket, esetleg mondd fel magadnak hangosan a tükörbe nézve. És hamar meglátod, hogy már nem csak olvasod, de el is hiszed!

Motivációs idézetek a faladra, hogy elérd céljaid!

Kiemelt kép forrása: Coffee photo created by pressfoto – www.freepik.com