Pillants be az egyedi bőr termékek különleges világába!

egyedi bőr termékek

A bőr sokunk számára a minőséget jelenti, az ebből készült ruhák és tárgyak strapabíróak és éveken át társaink lesznek. Ám Steixner Istvánnak a “bőr” ennél több: művészet, szerelem. Ismerkedj meg munkásságával és dobd fel Te is mindennapi megjelenésed egyedi bőr termékek és kiegészítők segítségével!

A bőrművesség a legősibb szakmák egyike, mely kiállta az idő próbáját. Manapság a tömegtermelés miatt talán kissé háttérbe szorult, de jelentősége épp ezért nőtt: ma egy egyedi készítésű bőr kiegészítő eleganciát sugároz és stílust teremt. Egy különleges bőr táskával feldobhatod teljes szetted, egy jól megválasztott bőr nyaklánccal vagy karkötővel pedig könnyedén hangsúlyozhatod nőiességed és természetességed. Ezen túl pedig ajándéknak sem utolsó: személyes, egyedi és biztos lehetsz benne, hogy hosszú éveken át jó szolgálatot tesz.

Miben rejlik az egyedi bőr termékek szépsége?

  • A bőr hosszú távon is megbízható, jól munkálható alapanyag, mely szinte eggyé forrt a prémium kategóriával.
  • A bőr kiegészítők képesek egyszerre magukban hordozni népművészeti értékeket és megfelelni a modern kor divatjainak attól függően, hogy miként vannak megmunkálva és milyen minta díszíti őket.
  • Az egyedi termékek teljes mértékben személyre szabhatók, így a legapróbb mozzanatig Te választhatod meg, hogy mit szeretnél viselni. Ha ajándékba vásárolnál, monogrammal vagy névvel ellátva még inkább személyessé teheted a terméket.
  • “Kézzel, szívvel, lélekkel” – Steixner István mottója termékeiben is visszaköszön, ezt a pluszt pedig nem találod meg boltban vásárolt darabokban. A kizárólag kézzel készült darabok magukban hordozzák az elmúlt 25 év tapasztalatát és szakértelmét.

Steixner István 10 éves korában kezdett bőrrel foglalkozni, 12 évesen már kiállításon szerepelt, mára pedig külföldön is elismert vállalkozása van, mely gyönyörűen megmunkált, egyedi bőr termékek készítésével foglalkozik. Munkája során a mai napig folyamatosan inspirálódik, keresi az új lehetőségeket – így születnek például a békabőrből készült mobiltokok. A modern gépi eljárások korában István továbbra is a kétkezi munka öröméért dolgozik, így az alkotási folyamat minden egyes lépése kézzel készül a bőr szabásától, a minta felrajzolásán át a díszítésig.  Közel 10 000 aprólékosan elkészített termékét 37 országban használják vagy épp viselik vásárlói.

A weboldalon is fellelhető portfólió hihetetlen széles termékkínálatról árulkodik. A “bőráru” kifejezés hallatán feltehetően sokan egyből pénztárcákra és övekre gondolnánk, pedig nem áll meg itt a világ – hát még a kreativitás! Az oldalon aktatáskák, lovas-és íjász kiegészítők, nyakörvek és hámok, óraszíjak, mobiltokok és további egyedi bőr termékek sorát találod meg. Ha valami igazán különlegesre vágysz, vagy csak eleged van a tömegcikkekből és olyan darabokat viselnél, melyek nem köszönnek rád vissza az utcán, megtaláltad a helyed!

Nézd meg a mi kedvenceinket:

egyedi bőr termékek egyedi bőr termékekegyedi bőr termékekegyedi bőr termékek  egyedi bőr termékekegyedi bőr termékekegyedi bőr termékek egyedi bőr termékekegyedi bőr termékek