Pénz, pánik, szerelem – Legolvasottabb cikkeink

Legnépszerűbb témák
Legnépszerűbb témák

A lelki életünknél már csak az anyagiak érdekeltek minket jobban. Hogyan érdemes kezelni a közös kasszát egy házasságban? Legyen saját pénzem vagy sem? Mi a teendőm, ha eluralkodik rajtam a kapuzárási pánik? Tényleg jól érzem magam egyedül? További hasznos ötletek a konyhában és néhány szerelmes vers, ami olvasóinkat leginkább érdekelte. 

Nem élünk örökké!

„Azok, akik életükben igyekeztek megvalósítani az álmaikat, kevésbé hajlamosak a kapuzárási pánik megtapasztalására. Ezzel szemben azok, akik mindig mások érdekeit helyezték maguk elé, nehezebben küzdenek meg az öregedés elfogadásával. Hiszen egész életüket a családjuknak, munkájuknak szentelték, kerülték a konfliktusokat és eközben elfelejtettek élni. Mindez azonban felgyülemlik az évek során, de mikor borul ki? Természetes akkor, amikor rájövünk, hogy nem élünk örökké.”

Ismerd fel magadon a kapuzárási pánik tüneteit!

Az én számlám, a te számlád

„Meglepődnél, ha azt mondanánk, a legtöbb házasságban felütik fejüket a pénzügyekkel kapcsolatos  hazugságok? A leggyakoribb félrebeszélés, amikor valami pontos áráról hazudunk. Persze az apró füllentések nem okoznak végzetes károkat, de jobb, ha az őszinteséghez szoktok.” A múlt héten két cikkünk is arról szólt, hogy miként kerülhetjük el a konfliktusokat, és milyen rendszer szerint kezeljük a közös kasszát, ha nem akarunk naponta összeveszni rajta.

Működik a külön bankszámla egy házasságban?

Majdnem felnőtt gyerekeink

A kamaszok neveléséről, a velük való együttélésről naponta olvashatunk. Tanácsok és megfontolandó javaslatok nálunk is szerepelnek: a múlt héten a hibákról esett szó, mi az, amit semmiképpen se kövess el, ha jót akarsz magadnak – és persze kamasz gyerekednek. Ha pedig túlélted a kamaszkort, próbáld meg kiűzni utódodat az életbe. Nem sikerül? Erre is van már tudományos válasz.

Az aggódó szülők tehetnek a Pán Péter szindrómáról?

Így tisztul a mosogatógéped, míg menta levelet rágsz

Tudtad, hogy a mosogatógépnek is szüksége van néha mosásra? A szennyes edények ki-be pakolása közben sok olyan hely is koszolódik egy mosogatógépben, amit nem takarítunk, mert eszünkbe sem jut. És a belül ragyogó, vízkő-mentes, illatos mosogatógépünk valójában gondozatlanul és kórokozóktól sűrűn lakottan szolgál minket.

„A menta gondozása roppant egyszerű. Megéri termesztenünk kiskertünkben, mert rengeteg hasznos felhasználási módja ismert ennek a frissítő illatú fűszer- és gyógynövénynek.” Cikkünkben utánajárunk a menta sokszínűségének, mutatjuk, mennyi mindenre használhatod.

A menta sokkal több, mint egyszerű fűszernövény

Egyedül élni 50 fölött nem jelent magányt és szomorúságot

Ha mindenki és minden rendben van, akkor gondolj kicsit magadra! Ha egyedül élsz, rá fogsz jönni, hogy mennyire kellemes lehet az élet egyedül is. Nekünk is van erre 7 érvünk. Úgyhogy dőlj csak hátra nyugodtan, élvezd az élet szépségét, és olvass el egy szerelmes verset! Múlt héten ünnepeltük a költészet napját.

7 ok, amiért idősebb korban is szuper lehet egyedül élni

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>