Öt hasznos alkalmazás, ami segít neked a mindennapokban

Az okostelefonon elérhető hasznos alkalmazás az élet bármely területén segít
Az okostelefonon elérhető hasznos alkalmazások az élet bármely területén segítenek

Amióta elterjedt a mobiltelefon, felfordult az életünk. Vagy éppen a felfordulást segített rendbe tenni? Hiszen most már könnyen elérjük egymást és mi is elérhetőek vagyunk. A mobiltelefon azonban ennél sokkal többféleképpen válhat segítségünkre. Manapság már szinte mindenre létezik applikáció, ami nagyban megkönnyíti életünket. Íme, néhány hasznos alkalmazás, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Nyelvtanulás: Duolingo

Szeretnél nyelvet tanulni, de enni is alig marad időd? Esetleg nem akarsz súlyos pénzeket költeni nyelvtanárra? A Duolingo egy igen hasznos alkalmazás, amellyel legyűrheted az akadályokat! A világ egyik legnépszerűbb nyelvtanulási módszere ugyanis mindenkinek ingyenesen elérhető. Ugyanakkor nem követel nagy időráfordítást, és még bizonyítottan eredményes is.

Olcsó repülőjegy: Hopper

Már megvan, mikor mehetsz szabadságra, de még vacillálsz a repülőjegy vásárlással? Töltsd le a Hoppert, és spórolj az utazáson! Ez a hasznos alkalmazás segít, hogy a lehető legolcsóbban juthass hozzá a repülőjegyedhez. Csak állítsd be, mettől meddig és hova szeretnél utazni. A Hopper megmondja, mennyibe kerül az áhított repülőjegy, és értesítést küld, ha lejjebb mentek az árak.

Kiadások követése: Koin

Ez a hasznos alkalmazás segít, hogy nyomon követhesd kiadásaidat. Csak be kell pötyögnöd, mire és mennyit költöttél, ezáltal könnyebben átláthatod, hogyan kezeled a pénzügyeidet. Tudatosítja benned, ha elszaladt volna veled a ló, így kevésbé folyik ki a pénz a kezed közül.

Ételrendelés: Netpincér

Kint zuhog az eső, neked pedig üres a hűtőd? Ne aggódj, nem kell kimozdulni a latyakba egy finom vacsoráért! A Netpincér egy olyan hasznos alkalmazás, ami bármikor szolgálatodra áll, ha éppen megéheznél. Válaszd ki, hova szeretnél rendelni, mire vágysz éppen, és helyezd a virtuális kosaradba! A fizetést pedig kényelmesen, online is megoldhatod.

Zenehallgatás: Spotify

Már az ingyenes változat is hasznos alkalmazás, de a fizetős verzió igazán megéri az árát (ami egyáltalán nem eget rengető összeg). Az előfizetés előnye, hogy nem kell megküzdened a reklámokkal és le is töltheted kedvenc számaidat. A Spotify-on ugyanis szinte az összes létező zene meghallgatható, ahol akarod, amikor akarod. Valamint az alkalmazás abban is segít, ha épp nem tudnád eldönteni, mit hallgass. Figyeli, melyek a kedvenc előadóid és stílusaid, ezek alapján pedig napi és heti listákat állít össze neked.

Dávid Rebeka

A telefonos alkalmazások a barátaid, így segítenek neked

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>