Öt film a fiú-lány barátság kusza természetéről

Fiú-lány barátság a filmvásznon /marieclaire.co.uk/
Fiú-lány barátság a filmvásznon /marieclaire.co.uk/

Eltérnek a vélemények arról, hogy vajon létezik-e barátság fiú és lány, férfi és nő között. Így nem véletlen, hogy rengeteg rendezőt foglalkoztat a kérdés. Ha ilyen témájú filmet szeretnénk nézni, bőven van miből csemegéznünk.

1. Ahol a szivárvány véget ér

Love, Rosie Official Trailer #1 (2014) – Lilly Collins, Sam Claflin Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Love, Rosie Official Trailer #1 (2014) – Lilly Collins, Sam Claflin Movie HD Rosie and Alex are best friends. They are suddenly separated when Alex and his family move from Dublin to America.

Cecelia Ahern az egyik legsikeresebb ír kortárs írónő, az ő regénye alapján született meg az egyik legaranyosabb vígjáték, mely a kezdetektől dolgoz fel egy fiú-lány barátságot. Alex és Rosie már ovis koruk óta jó barátok, az évek múlásával viszont hol az egyik, hol a másik fél részéről több érzelem is áll a háttérben. Az élet úgy hozza, hogy állandóan elkerülik egymást, barátságuk sosem tud új szintre lépni. A film és a könyv között ugyan jelentős eltérések fedezhetőek fel, mégis mindkettőt érdemes megismerni, ha egy összetett fiú-lány barátságra vagyunk kíváncsiak.

2. Barátság extrákkal

Official FRIENDS WITH BENEFITS Trailer – In Theaters 7/22

Release Date: 22 July 2011 (United States) Dylan (Justin Timberlake) and Jamie (Mila Kunis) think it’s going to be easy to add the simple act of sex to their friendship, despite what Hollywood romantic comedies would have them believe. They soon discover however that getting physical really does always lead to complications.

Mila Kunis és Justin Timberlake közös filmje minden bizonnyal a 2011-es év legviccesebb vígjátéka volt. A történetben a szereplők úgy döntenek, kötöttségek nélkül élnek a testi örömöknek, érzelmekkel nem bonyolítják haveri kapcsolatukat. Ahogy a mondás is tartja: ember tervez, Isten végez. A barátság extrákkal nem megy annyira zökkenőmentesen, mint azt a fiatalok eleinte eltervezik.

3. Harry és Sally

When Harry met Sally… (1989) – Trailer HD Remastered

When Harry met Sally… (1989) Directed by Rob Reiner Starring Billy Crystal and Meg Ryan The original trailer remastered in 1080p. NOT official. Fan-remake.

1989-ben mutatták be Meg Ryan és Billy Crystal romantikus vígjátékát. Harry és Sally már az egyetemi találkozásukkor egyetért abban, hogy fiú-lány barátság nem létezik, hiszen a szex előbb vagy utóbb mindent elront. Jóslatuk évekkel később be is igazolódik, amikor ők is egymás ágyában kötnek ki. Felmerül a kérdés, hogy ilyenkor egy barátság ér-e véget, vagy egy mindent elsöprő szerelem veszi-e kezdetét.

4. Egy nap

One Day Official Trailer #1 – (2011) HD

One Day movie clips: http://j.mp/1CM1y21 BUY THE MOVIE: http://amzn.to/vgxn2f Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: After spending the night together on the night of their college graduation Dexter (Jim Sturgess) and Em (Anne Hathaway) reunite each year on the same date to see where they are in their lives.

Szem nem marad szárazon, ha Anne Hathaway romantikus drámáját választjuk péntek esti mozifilmként. A gyönyörű színésznő által alakított Emma az egyetemen szeret bele Dexterbe, és az iránta táplált érzelmei évekkel később is kitartanak. A film minden jelenete egy július 15-ei napon játszódik, csak épp mindig másik évben. Vajon mi történik egy fiú-lány barátsággal, ha benne a nő évekig szerelmes?

5. Így jártam anyátokkal

Ted Meeting Robin For The First Time ( How I Met Your Mother )

Hello fellas 🙂 It’s Yasmin here. – Sponsor the upcoming Videos :- https://www.paypal.me/TvShowClipsYT (Donations will be mentioned in Upcoming Videos) – (The deepest principle in human nature is the craving to be appreciated) – Contact me via to publish videos exclusively on behalf of someone(a loved one).

A lista végére egy egész sorozatot hagytunk. Az Így jártam anyátokkal egy olyan vígjátéksorozat, mely kilenc évadon át dolgozza föl egy ötfős baráti társaság életét. Két nő és három férfi egymás életének fontos szereplői, közöttük szerelmi és baráti szálak egyaránt összefonódnak. A sorozat rengeteg kérdésre választ ad, többek között a fiú-lány barátság természetéről is lerántja a leplet.

Egy dolog mind az öt alkotásban közös: mindegyik fiú-lány barátság szerelemmel zárul. Vajon véletlen volna csupán?

Mihályi Fruzsina

5 sokkolóan őszinte film az emberi kapcsolatokról

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>