Öt életlecke, amelyre Adele taníthat minket

Adele /forrás: recorder.blog.hu/
Adele /forrás: recorder.blog.hu/

Az angol énekesnő hangjától mindannyiunk hátán futkos a hideg. Adele nem csak hihetetlenül tehetséges, de bájos és gyönyörű is. Dalszövegei brutálisan őszinték és szívhez szólóak, dallamai pedig ragadósan fülbemászóak. Adele nők millióinak mutat példát viselkedésével és hitvallásával. Lássuk, mi az az öt legfontosabb életlecke Adele kelléktárában, amit elsajátíthatunk tőle!

1. Van jobb hely a reflektorfénynél

Nem kérdés, hogy Adele egy igazi világsztár. Egyik leghíresebb nótája, a Hello alig egy hét alatt több mint egymillió példányban kelt el. Hiába a mérhetetlen siker, Adele mégsem vágyik a hírnévre. Albumai debütálásakor általában teljesen eltűnik a közönség elől, helyette mindig a publicistája nyilatkozik. Adele mindenkinek bebizonyítja, hogy attól még, mert sikeresek vagyunk, nem muszáj buta celebbé válnunk.

2. Szeresd magadat, a testedet és a lelkedet egyaránt!

Adele magabiztos és gyönyörű. Molett hölgyként is ragyogóan fest, a hozzá hasonló nőknek mind-mind erőt ad ahhoz, hogy megbékéljenek a súlyukkal. Csendben szereti magát, nem szállt el a hirtelen jött sikertől. Kétségtelen, hogy Adele tökéletes mintaképe az önbizalomnak. Kisugárzásából árad, mennyire fontosnak tartja, hogy az ember jól érezze magát a bőrében.

3. Nem kell rögtön jól lenni egy szakítás után

Amikor véget ér egy kapcsolat, teljesen új életszakasz kezdődik. Szembe kell nézni a változásokkal, és mérhetetlen sok bátorságra van szükség ahhoz, hogy megbirkózzunk a magánnyal. Sokan azonban görcsösen igyekeznek felfesteni magukra a mosolyt, és úgy tenni, mintha mi sem történt volna, csak hogy ők „nyerjék meg” a szakítást, vagyis hogy exeiknek bebizonyítsák: könnyen megy nekik a továbblépés. Adele dalszövegei a szakítás utáni őszinte érzéseket célozzák meg, és az önámítás egyáltalán nem céljuk. Érthető, ha fáj, és semmi baj sincs azzal, ha ezt felvállaljuk.

4. Nevess, amikor csak tudsz!

ad

Nem kell mindig mindent véresen komolyan venni. Adele egyik legnagyobb életleckéje, hogy meg kell tanulni nevetni magunkon és a világon egyaránt. Interjúk százain produkált már hangos nevetést Adele, képtelenség őt zavarba hozni. Sokan megirigyelhetnék a lazaságát.

5. Lehetsz egyszerre kemény és érzékeny

Adele bájos, finom és érzékeny, mégis sikeres énekesnő és üzletasszony. Nem kell egyik tulajdonságunkat sem feladnunk a másikért, csupán meg kell tanulni szimbiózisban élni velük. Maradjunk nőiesek, de sugározzunk férfias erőt, így garantáltan nem érhet minket baj az életben.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Molett divatikonok emlékeztetnek rá, hogy a plusz kilók is állhatnak jól

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>