Ősz lett, maradhat? Az ősz haj természetesen is szép

Ősz haj
Az ősz haj ragyogóvá tesz.

Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor rádöbben, hogy egyre több az ősz hajszála. Nincs ok a pánikra, az őszülés az öregedés természetes velejárója. Sokan választják a hajfestést a tünetek kezelésére, annak ellenére, hogy egyre divatosabb az ősz haj. Az őszülés elfogadásának bátorító példája megmutatja, hogyan barátkozzunk meg külsőnkkel, idősödő önmagunkkal. 

Az ősz haj ragyogóvá változtat

Amennyiben az őszülés mellett teszed le a voksod, ne aggódj! Rég kiment a divatból az előítélet, miszerint  az ősz haj az öregséggel egyenlő. Vénnek lenni nem a kinézetből, hanem a gondolkodásból fakad. Éppen a természetesség miatt tűnnek sokan megőszülve fiatalabbnak. Semmi nem tesz vonzóbbá annál, amikor látszik, hogy úgy szereted és fogadod el magadat, ahogy vagy.

Spórolj a festésen!

Egy átlagos amerikai nő háromszázharminc dollárt költ hajfestésre egy évben. Ha úgy döntesz, hogy megőszülsz, ezt mind megspórolhatod. Elég, ha egy jó frizurát és balzsamot választasz, és egész évben ragyoghatsz.

Az ősz haj kifejezi az egyéniséged

Nők ezreinek az őszülés választása az önbizalom és a függetlenség szimbóluma. Azt üzenik a világnak, hogy “ez vagyok én és nem félek megmutatni”. Sokan számolnak be arról, hogy mióta megőszültek, magabiztosabbnak látszanak, emiatt pedig több bókot kapnak a férfiaktól.

Tehát bárhogy is döntesz, az ősz hajat választod vagy befested, a lényeg az, hogy légy önmagad!

(D.R.)

A cikk forrása itt >>