Őrizzük meg a mozgás örömét

természetes fájdalomcsillapító krém gyógynövényekkel

Az élet maga a mozgás, tartja a mondás, mit akár közhelynek is mondhatnánk, annyira igaz. Egészségünk megtartásához elengedhetetlen is a fizikai tevékenység, a sport, a mindennapos aktivitás. Sokan munkánk során folyamatosan mozgunk, bár ez a mozgás többnyire egyoldalú, nem kiegyensúlyozott.

Akár sportolunk, akár egyszerű fizikai munkát végzünk, gyakran megesik, hogy az igénybe vett izomcsoport nem úgy működik, ahogyan kellene. Megerőltetés, gyulladás, görcs, fájdalom – ezek a jelenségek mindenki előtt ismertek, főleg, ha már nem a húszas éveinket tapossuk. Ilyen esetekre mindig jó, ha kéznél van egy természetes fájdalomcsillapító.

Fűben fában orvosság

Az emberiség évezredek óta használja a környezetében begyűjtött növényeket többek között fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre.

A sok százados tapasztalatok a huszadik században találkoztak a modern orvostudománnyal, így születtek meg az első valóban hatékony szerek, melyek közül nem egyet napjainkban is használunk. Ha ízületi gyulladásra krém használata mellett döntünk, ma már tucatnyi univerzális gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, görcsoldó hatású márka és típus közül válogathatunk a leghétköznapibb patikában is.

A bőség zavarával küszködve nehéz eldönteni, melyik az, amelyik valóban hatékony, a lehető legtermészetesebb és gyors enyhülést hozó, valamint pénztárcánkat sem terheli meg a szükségesnél jobban.

Sok olyan gyógynövény alapú krém van, mely természetes gyulladáscsökkentő hatással bír. Az egyedüli lényeges különbség a hatóanyag mennyiségében rejlik, ez az, amire érdemes odafigyelni vásárláskor.

Nem mindegy ugyanis, hogy a jótékony izomlazító, fájdalomcsökkentő hatást kiváltó anyagok milyen mennyiségben vannak jelen a krémben, hiszen nyilvánvaló, minél több a hatóanyag, annál gyorsabban és alaposabban hat az adott termék. Érdemes tehát olyan hazai fejlesztésű, minőségű anyagokat tartalmazó készítmény mellett dönteni, mely az első használattól kezdve valóban azt nyújtja, amit ígér, ebben segíthetnek a Serum+ krémek.

Természetesen nem csupán utólagos fájdalomcsillapításra, a görcsök, húzódások kezelésére jók a gyógynövény alapú, magas hatóanyagtartalmú krémek. Különösen sportolóknak, intenzív fizikai tevékenységet végzőknek ajánlott megelőző izomlazításra, az esetleg már problémásnak ismert testtájak kezelésére.

A könnyen felszívódó krémek a regeneráló kezelésre is kiválóan alkalmasak, a megerőltetett, vagy gyakran igénybe vett izomcsoportok, ízületek gyorsabban és tökéletesebben regenerálódnak, a kellemetlen tünetek hamarabb enyhülnek helyes használatuk nyomán, megőrizve így a szabad mozgás örömét.