Öregecskedő férjünket ne cseréljük le! Legolvasottabb cikkeink

Legolvasottabb cikkeink
Legolvasottabb cikkeink

Az elmúlt egy hétben a párok ideális korkülönbségéről, a boldog házaspárok titkáról és további, a vágyott boldogságról szóló cikkeinek vezették a legolvasottabb cikkek listáját. Az abszolút győztes viszont az az írásunk, amelyben a férjekkel való szeretetteljes bánásmódhoz adtunk néhány tanácsot.

A boldogság nem a korkülönbségen múlik

Születnek mindenféle adatok arról, melyek azok a szabályszerűségek, amelyek sikeressé tesznek egy házasságot vagy párkapcsolatot. Tudjuk, hogy ezek elméleti viták, semmire sincs biztos recept, mindenesetre mindent elolvasunk, ami kicsit is sejtet valamit a látható világon túli folyamatokról.

Mennyi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban?

Ha a korkülönbség az esetünkben „nem ideális”, ugorjunk is tovább arra az összeállításra, amely a boldog házaspárok trükkjeit taglalja. Trükkjeit? Semmi trükk nincs benne egyébként, emberi érzések és maga az élet áramlik szüntelen, csak ezeket kell jól irányítanunk. Ha persze sikerül…

Mitől boldog egy házaspár?

Keresem-kutatom, akkor is megtalálom

Visszatérő, 21. századi probléma, hogy a keresett boldogság után igen sokat kell kutatnunk. Keressük itt és ott, próbálkozunk mindenfélével, megfogadjuk a tanácsokat és tovább kísérletezünk. Csakhogy a boldogság egészen közel, különösebb képesség nélkül megtalálható.

Te is a boldogság megnyugtató állapotát keresed?

Hurrá, nyaralunk! És nem loholunk!

Itt a nyár és megkezdődnek a nyaralások. De mi annyira feszültek vagyunk, hogy alig látunk már indulás előtt is. Nem vesszük észre a nyilvánvaló üzenetet, hogy a nyaralás pihenésről és kalandozásról szól, nem pedig arról, hogy teljesítenük a külvilág, vagy éppen a magunk által támasztott elvárásokat. Csendesüljünk le, nézzünk körül, és észre fogjuk venni, hogy pontosan elég nyaralás az, amikor belefeledkezünk a pillanatba, bármerre is járunk.

5 város, amelyben nem kell loholva nyaralni

Szex a középkorban

A történelemről gyakran csak csaták és hadvezérek, pompás ünnepségek jutnak eszünkbe, pedig néha sokkal érdekesebb a mindennapi élet valósága. Az, ahogyan elődeink élték az életüket, ahogy ők is keresték a boldogságot. Például szexuális játékok által, amelyek éppen tiltottak vagy nagyon is elfogadottak voltak adott időszakokban. Cikkünkben egy középkori visszatekintést tettünk, milyen is volt az emberek szexuális élete és érdeklődése abban az időszakban.

Szerelem, házasság, szex és homoszexualitás a középkorban

Legolvasottabb: szeresd a férjed újra!

Az elmúlt hét legnépszerűbb olvasmánya az volt, amelyben csokorba gyűjtöttük, mit tehetünk azért, hogy hosszú évek után ismét beleszeressünk a férjünkbe. Össze nem hasonlítható érdeklődés övezte a témát a többihez képest, úgyhogy aki még nem olvasta, fussa át heti legnépszerűbb írásunkat!

Így szerethetsz bele újra a férjedbe

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>