Olyanjó! hétvégi program ötletek vannak, mutatjuk, merre indulj!

Hétvégi program ajánló

Már csak órák választanak el a hétvégétől, ha még nem tetted, ideje program után nézned! Na de merre kellene indulnod, ha nem tudod, hogy mihez is lenne kedved igazán? Segít benne egy újonnan indult programajánló magazin!

Szórakoztató hétvégi program ötletek az Olyanjó! oldalán

Az Olyanjó! programajánló szuper tippeket kínál, hogy merre érdemes menned kirándulni, ebédelni, vásárolni vagy csak nézelődni. A tematikus térképekkel ellátott ajánlók még olyan eldugott csodahelyeket is segítenek felfedezni, amiket egyébként talán észre sem vennél az út során. Legjobb tehát, ha időközben is rá-ránézel a térképre, nehogy valami kimaradjon!
Az oldalon szűrhetsz a programok között aszerint, hogy gyerekekkel vagy kutyával mennél, ha pedig pénztárcabarát megoldásokra vágysz, nézz körül az ingyenes programok között. Nem is gondolnád, milyen szuper hétvégi program ötletek várnak, amikért egy forintot sem kell fizetned (maximum a benzinért, ha kocsival mész).

Böngészhetsz rögtön a térképen is, ha az elsődleges szempont a távolság. Egyelőre Budapest környéke és a Balaton kínálja a legtöbb opciót, de a felfedezésre váró helyek köre egyre bővül, nézz vissza az oldalra egy-két hét múlva is!

Programok beltéren a hidegre való tekintettel

Igaz, ami igaz, hogy a nulla fok környéki hőmérséklet nem feltétlenül ideális kirándulni. Ha nem is vágysz rá, üljetek be egy klassz vendéglátóhelyre pároddal, a családdal vagy barátokkal! Böngészd át hozzá az Étel-Ital kategóriát, ahol a valamit bekapós bisztrótól és cukrászdától a hagyományos fogadókig tucatnyi lehetőséget találsz.

Másrészt, ha úgy érzed, hogy ilyen hidegben ki nem teszed a lábad a lakásból, és majd programozol tavasszal, akkor is találsz elfoglaltságot az oldalon! Zsófi – az oldal egyik szerzője – saját tapasztalatai nyomán mutatja hogyan működik az akvarell festés kezdőknek, őt követve remek új hobbid lehet. Hozzá pedig rögtön tippeket, ihletadó képeket és edukációs videót is találsz a cikkben.

Fontos, hogy az Olyanjó! egy szubjektív programajánló, de épp ez a szép benne: biztosan tudhatod, hogy az itt talált helyek valóban közel állnak a szerzők szívéhez (vagy gyomrához), és nem csak a reklám kedvéért vannak az ajánlatok között. Keresgélj hát kedvedre a jobbnál jobb hétvégi program ötletek közül, és ne felejts el jövő héten is visszalátogatni újabb adagért!