Öltözködési tippek francia nőktől az Instagramról

Az öltözködési tippek mindig jól jönnek
Az öltözködési tippek mindig jól jönnek

Manapság már nem kell messze mennünk egy kis divat inspirációért. Elég megnyitni az Instagramot, és máris öltözködési tippek hada önt el minket. Egyszerűen csak tudnunk kell miért, hová forduljunk, kit érdemes követni.

Most megmutatjuk, kik azok a francia nők, akiktől elegáns, vagy éppen rendhagyó öltözködési tippeket leshetünk el. Irány az Instagram, és kövesd be a legsikkesebb francia nők oldalát, hogy mindig jó tanácsokkal láthassanak el!

Jeanne Damas ― @jeannedamas

On set 🎥 pic @tiphaineguiran

48.8k Likes, 161 Comments – Jeanne (@jeannedamas) on Instagram: “On set 🎥 pic @tiphaineguiran”

Amennyiben még nem mélyedtél el teljesen az Instagram öltözködési tippek világában, Jeanne Damas oldala tökéletes kiindulópont. A francia lány több mint egymillió követőt tudhat magáénak, köszönhetően romantikus stílusának, hamisíthatatlan francia megjelenésének.

Clara Cornet ― @claracornet

A hut for Paris @adrianjoffe 📸 @virgile.guinard @vogueparis with very special thanks to @mimi_hoppen & @doverstreetmarketjewellery #galerieslafayettechampselysées 🖤#doverstreetmarket

908 Likes, 27 Comments – Clara Cornet (@claracornet) on Instagram: “A hut for Paris @adrianjoffe 📸 @virgile.guinard @vogueparis with very special thanks to…”

Clara Cornet a Galeries Lafayette kreatív és értékesítési igazgatója, vérbeli divatdiktátor. Az öltözködési tippek, melyeket elleshetünk tőle, egyenesen a francia kifutók legnagyobb tervezőitől kerülnek hozzá. Cornet Instagram oldala friss és könnyed, bohókás és eszméletlenül sikkes. Ugyanakkor nem csak öltözködési tippek begyűjtésére alkalmas, de olyan eseményekről is tudósítást ad, mint a párizsi vagy a milánói divathét.

Anaïs Pénélope ― @anaispenelope

SPRING IS ALMOST BACK ! 🦋🌺☀️ – #sunnyday #springstyle #spring #bodypositive #curvygirl #ootdfashion #celebratemysize #asseenonme #honourmycurves #effyourbeautystandards #plusmodelmag #jeportecequimeplait #whatiwore #styleblogger #plussize #plussizefashion #plussizeblogger #psblogger #heartsunnies #bardot

407 Likes, 40 Comments – Anaïs Pénélope (@anaispenelope) on Instagram: “SPRING IS ALMOST BACK ! 🦋🌺☀️ – #sunnyday #springstyle #spring #bodypositive #curvygirl #ootdfashion…”

Anaïs Pénélope élő példa rá, hogy modellalkat nélkül is lehetünk divatosak és csinosak. A magát molett fashion bloggernek kikiáltó Pénélopé öltözködési tippek özönével látja el azokat is, akikre a nagyobb méretek illenek. Teszi mindezt üde színekkel, feltűnő darabokkal és sok-sok leopárdmintával.

Gaëlle Prudencio ― @gaelleprudencio

🤓 Merci de m’avoir aidée à choisir la monture de ma nouvelle paire de lunettes mes beautés 👑 ! J’ai opté pour le modèle ” Bellagio ” que m’a offert @jimmyfairly 💝 Je vais enfin voir plus loin que le bout de mon nez 😆 __ 📷 @bestofd 🤰 __ #GaellePrudencio #JimmyFairly #Eyewear

1,645 Likes, 65 Comments – Gaëlle PRUDENCIO (@gaelleprudencio) on Instagram: “🤓 Merci de m’avoir aidée à choisir la monture de ma nouvelle paire de lunettes mes beautés 👑 ! J’ai…”

Ha már a testpozitív divatnál tartunk, Gaëlle Prudencioról sem szabad megfeledkeznünk. A fiatal, afrikai gyökerekkel rendelkező dizájner szintén büszkén hirdeti önmagunk szeretetét és elfogadását, felesleggel együtt vagy anélkül. A tőle kapott öltözködési tippek között találhatunk kedves, romantikus outfiteket, valamint erős színeket, afrikai ihletésű, rendkívül nőies vonalakkal párosítva.

Caroline de Maigret ― @carolinedemaigret

Caroline de Maigret 🇫🇷 (@carolinedemaigret) * Instagram photos and videos

849.3k Followers, 1,973 Following, 5,215 Posts – See Instagram photos and videos from Caroline de Maigret 🇫🇷 (@carolinedemaigret)

Caroline de Maigret tudja csak igazán, milyen az igazi francia divat, hiszen könyvet is írt róla. Azonban nem csak a modell “Hogyan legyünk párizsiak, akárhol is vagyunk?” című könyvére, de Instagram profiljára is érdemes néhány pillantást vetnünk. De Maigret oldala ugyanis nem csak mesteri öltözködési tippek tárháza, hanem nem egy vicces, saját készítésű mém lelőhelye is. Hiszen mi lehet jobb annál, amikor egy stílusikonnak nem csak ízlése, de humora is van?

(D.R.)                                                                                           A cikk forrása itt >>

Fekete, fehér, szürke – A divat uralkodó színei 50 felett is mutatósak

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>