Öltözködési tanácsok az idei tavaszra

Öltözködési tanácsok 50 felett

Az új évszak új szetteket és trendeket is jelent, de a legfontosabb, hogy miként lehet kényelmesen felöltözni egy olyan évszakban, ahol a reggelek hűvösek, a nappalok melegek, az esték pedig újra fagypont körüliek? Öltözködési tanácsok azonban segíthetnek, hogy könnyedén nézzünk szembe a tavasz kihívásaival.

Télből a tavaszba

  • Téli kiegészítőinket a tavaszba is átvihetjük, csak néhány változtatást kell eszközölnünk.
  • Viseljünk selyemsálat a szőrős, takarósálak helyett! Ideje színesíteni a ruhatárunkat, a tél már elmúlt, a szürkeségnek bátran búcsút inthetünk.
  • Gyapjú helyett a pamutpulcsik ajánlottak, hiszen ezek könnyedebb viseletnek bizonyulnak.
  • Téli kabát helyett farmerdzsekire vagy (szarvas)bőr kabátra válthatunk, hiszen ezek is óvnak a hidegtől, de nem sülünk meg bennük. Ráadásul sokkal stílusosabbak, mint a pufi téli dzsekik.
  • Ideje búcsút intenünk a garbónak, és helyette elővennünk a gombos felsőket és a blúzokat, melyek lazábbak és jobban passzolnak a tavaszi öltözködéshez.

A tavasz legjobb szettjei

Pulóver és térd alatti szoknya

Nem ért teljesen véget a pulcsiszezon, de ahelyett, hogy farmerrel viselnénk őket, áttérhetünk a szoknyákra. A magassarkú cipők képesek feldobni ezeket a szetteket.

Szaggatott farmer

Fiatalos külsőt kölcsönöznek a szakadt farmerek, melyeket bátran párosíthatunk a télből hátra maradt vékonyabb szövetkabátunkkal is.

Blézerek

A blézerek tavasszal átvehetik a kabát helyét, ha az idő melegebbre fordul. Farmerrel és magassarkúval egyszerre kölcsönöznek elegáns és laza külsőt. A viselet teljesen kortalan!

Bő nadrágok

Ne féljünk a bő nadrágok elővételétől, ezek sokkal kényelmesebb viseletnek bizonyulnak tavasszal, mint a szűk, tapadós nadrágok.

Hosszú kabátok

Ideje visszacsempészni a színeket a ruhatárunkba, így jó választásnak bizonyulnak a merészebb piros, narancs és sárga szövet- és ballonkabátok is.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Hogyan válasszak farmert, mi áll jól nekem?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>