Olajozzuk, ahol szükséges, éljen soká a síkosító!

A síkosító ma már szégyenérzet nélkül használható
A síkosító ma már szégyenérzet nélkül használható

A síkosító minden korosztály szexuális életét felpezsdítheti, de bizonyára az 50 fölötti nők a leghálásabbak érte. Nem titok, hogy idővel testünk libidónkkal együtt átalakul, melynek következtében a nedvesedés sem működik úgy, mint régen.

Mire is jó a síkosító?

A síkosítóknak köszönhetően kellemesebbé tehetjük az intim perceket. Természetesebbek, érzékibbek tőle az együttlétek, hiszen a selymes folyadék intenzívebbé varázsolja az érzést. Sokan nem tudják, hogy nem csak örömünket és kényelmünket, de biztonságunkat is fokozhatja, például anális szex során.

Miért kéne neked is használnod?

A nedvesedést nagyban befolyásolják a hormonok. A menopauza sok mindent felborít szervezetünkben, beleértve libidónkat is. Nem baj az, ha kicsit megolajozzuk a gépezetet, méghozzá szó szerint. Egyébként a nők 30 százaléka természetes szárazságtól szenved odalent, mely a kortól függetlenül alakul ki. Mindegy tehát, hogy a stressz, a terhesség vagy a menopauza áll-e a háttérben, egy kis síkosító minden korú nő baját könnyen megoldja. Akarom mondani, feloldja.

Mikor különösen hasznos?

Igaz ugyan, hogy az óvszerek síkosítóval vannak ellátva, de egy kis extra nem árthat, hiszen a gyári adalékok könnyen kiszáradhatnak. A száraz óvszer pedig nagyon könnyen szakad.

Az anális szex elengedhetetlen kelléke a síkosító. Az ánusz ugyanis nem nedvesedik magától. Komoly sérülések okozhatóak, ha nem elég nedvesek a körülmények.

Hol használható?

A legjobb, ha a síkosítót ujjainkra nyomva juttatjuk el a kívánt területre. Mindegy, hogy vagináról, ánuszról, vibrátorról, péniszről vagy óvszerről van-e szó, a gél mindenhová passzol. Kevesebben tudják, de a mellbimbó is erogén zónának számít, és a síkosító bizony ott is csodákra képes.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>