Nyitott, zárt, lapos, magas? Hat divatos cipő idén nyárra

Egy jó cipő a nyári öltözéket még inkább feldobja
Egy jó cipő a nyári öltözéket még inkább feldobja

Már javában tart a nyári szezon, de még mindig nem tudod, milyen cipőben érdemes megjelenni? Akkor itt is van a felmentő sereg! Most megmutatjuk, mi a legújabb cipő őrület, és mi az, ami újra divatba jött! Íme, hat cipő, amivel nem lőhetsz mellé idén nyáron!

1. Mule mánia

A cipő, ami ma sem ósdi
A cipő, ami ma sem ósdi

A mule, azaz a lapos sarkú papucs vagy mamusz igazi sláger az idei nyáron. Nem is csoda, hiszen ez a lábbeli aztán tényleg mindenhez passzol. Felveheted farmerhez, vagy ruhához, munkába vagy szórakozni is. Elegáns, de közben végtelenül kényelmes választás.

2. Lábujjgyűrű szandál

Sportos és praktikus választás
Sportos és praktikus választás

A lábujjgyűrű szandál teljesen új arculatot kapott az utóbbi időben. A hippis életérzés helyett, minőségi bőr és talpkidolgozás jellemző a modell visszatérésére. Hát nem csodás?

3. Színre fel!

Egy igazán feltűnő szín
Egy igazán feltűnő szín

A nyolcvanas évek idei térhódítása a szandál divatját is elérte. A cipő formája szinte nem is fontos, ha mustársárgában vagy fukszia lilában tündököl. Vagy igazából bármilyen, feltűnő színben.

4. Spéci PVC

Plasztik a lábra is!
Plasztik a lábra is!

Ha valami játékosra vágysz, ez az átlátszó műanyagból készült cipő a te választásod! Szinte láthatatlan és mégis feltűnő jelenség.

5. Cicasarok

Hihetetlen, de a cicasarok is divatos
Hihetetlen, de a cicasarok is divatos

Nem és nem, a cicasarkú cipő még mindig nem ment ki a divatból. Sőt ilyenkor nyáron igazán friss és trendi megjelenést kölcsönöz. Akárcsak ez a kis fehér, cicasarkú szandál.

6. Apacipő

Lehet, hogy divatos, bár nem túl szép
Lehet, hogy divatos, bár nem túl szép

Vannak napok, amikor egyszerűen nincs kedved a szandálhoz. Ilyenkor nyújthat megoldást a 2017 óta töretlen népszerűségnek örvendő apacipő. Ne félj, hogy nem illik a ruhádhoz, itt éppen a kontraszt a lényeg!

(D.R.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Tanácsok a valóban kényelmes cipő kiválasztásához

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>