Nyári programok, amikkel elkerülheted a nyüzsgő várost

Nyári programok, ha elkerülnéd a nyüzsgő várost

Holnaptól itt a nyár, és bár a megszokottól mostanában eléggé eltérő az életünk, rengeteg olyan program, tennivaló és ötlet van, amivel kiélvezheted a meleg napokat. Ha a kevésbé aggódó emberek közé tartozol, akik már bevették a várost és ugyanúgy élik az életüket, ahogy korábban, biztosan nem is gondolkozol ezen. De ha még óvatosabban mész emberek közé, esetleg inkább a természetbe vágysz vagy otthon élveznéd a nyári programok örömét, mutatunk néhány ötletet!

Irány a természet!

Kirándulni mindig jó ötlet, elég csak felkeresni a legközelebbi erdőt vagy hegyeket. Ha pedig piknikezni vágynál, szedj össze néhány finomságot és üljetek ki pároddal egy szép tisztásra. A meleg nyári napokon ráadásul még este is jó idő van, ilyenkor is bőven találtok csodás látnivalókat. A szentjánosbogarak és a Perseidák meteorraj például idén is menetrendszerűen érkezik, érdemes találnod egy jó helyet, ahonnan szemlélhetitek!

Romantikus nyári programok kettesben

Fedezz fel egy új sportot!

Rengeteg szabadtéri sport van, amiket még nem próbáltál. Pedig igazán élvezetes szórakozást tudnak nyújtani, ráadásul még egészségeddel is jót teszel. Soha nem késő belefogni a sportolásba, a golf, a tenisz vagy az úszás 50 felett is jó választás.

Nyári sportok, amelyektől a kánikula sem rettenthet el

A nyári programok aduásza: szervezz kerti partit!

Szeretnél a barátaiddal is minél több időt tölteni, de nem mennél még tömegbe? Hívd át őket egy kerti partyra! Egyetek jókat, beszélgessetek és érezzétek jól magatokat. Mi pedig mutatunk hozzá egy mennyeien finom menüsor ötletet, amivel még az alakodat is óvhatod.

Egy tökéletes alakbarát kerti parti menüsor a hétvégére

Kertészkednél?

Ha már a kerti partynál tartottunk, előtte nem árt kicsit rendbe tenni a kertet. Ha pedig egyébként is szívesen töltesz időt a kertben és szereted a kreatív DIY megoldásokat, ötleteinket is imádni fogod! Szerezd be a szükséges hozzávalókat a legközelebbi kertészetből és tölts egy pihentető, mégis aktív napot a kertet szépítve!

6 tennivaló, hogy a kert készen álljon a nyárra

Mi legyen a gyerekekkel?

Minden évben felmerül a kérdés, hogy mit csinálj a gyerekekkel vagy unokákkal a szünetben. Szeretnéd, ha hasznos és élvezetes programokkal töltenék a szabadidejüket ahelyett, hogy egész nyáron a TV vagy a számítógép előtt ülnek? Olvasd el programötleteinket!

Mit csináljunk a gyerekekkel a nyári szünetben?