“Nő vagyok, 50 éves vagyok, és még mindig itt vagyok” – Jennifer Lopez betöltötte az ötvenet

Jennifer Lopez 50 éves lett
A kép forrása: Women Working

Jennifer Lopez üzenete mindnyájunk számára inspiráló: “Nem szabad senkit leírnod az életének egy bizonyos pontján”. Hollywoodban ez különösen jellemző, hiszen számos színésznő számolt be az évek során arról, hogy a kor előrehaladtával “fiatalabbra cserélik” őket. Jennifer Lopez azonban újradefiniálja a kor jelentését.

Jennifer Lopez idén belépett az 50 felettiek táborába

Július 24-én Jennifer Lopez is betöltötte az ötödik X-et, melyet egy két hónapos világ körüli turnéval ünnepelt, amire gyerekei és vőlegénye is elkísérték. Ezt megelőzően természetesen nem maradhatott el az óriási születésnapi buli sem Miami-ban. Nézzük, hogy hogyan éli meg JLo az idő múlását!

“Gondoltam-e volna, hogy ötvenévesen ezt fogom csinálni? Nem gondoltam, hogy leállok, de azt sem hittem volna, hogy életem legboldogabb időszaka lesz ez… Napról napra úgy érzem, hogy fejlődöm és jobbá leszek, és ez nagyon izgalmas”.

Még mindig irigylésre méltóan néz ki

“Látok képeket magamról, melyeken huszonéves vagyok. És úgy gondolom, hogy most jobban nézek ki! Szexinek, fiatalnak és gyakran csinosnak érzem magam.” Vonatkoztassunk el a ténytől, hogy JLo mennyi időt tölthet az edzőteremben, és csak fókuszáljunk az üzenetére: nem szabad, hogy egy szám határozza meg azt, hogy hogyan vélekedünk magunkról. Miért ne lehetnénk csinosabbak, mint 20 évvel ezelőtt?

Nyíltan vállalja korát

“Mindenki őrültnek tartott, amiért ki akartam állni az emberek elé és tudatni velük, hogy 50 lettem…. De számomra ez fontos. Nőként fontosnak tartom, hogy tudassuk az emberekkel, hogy nem írhatnak le valakit a kora miatt!”.

Hollywoodban, egy olyan világban, ahol minden a fiatalságról és a szépségről szól, különösen nagy dolog, hogy Jennifer Lopez büszkén vállalja a korát. És ennek mindannyian örülhetünk, hiszen azt láthatjuk, ahogy a világ változik, és lassan talán elkezdi lebontani az öregedés körül kialakult sztereotípiákat.

“Utad során egyre csak jobbá leszel mindaddig, amíg nyitott vagy arra, hogy fejlődj.” Fogadd meg JLo tanácsát, és éld meg a korod egy utazásként, lehetőségként, ahelyett, hogy aggódnál miatta!

Nézd meg az It’s My Party Tour összefoglaló videóját az alábbi linken:

It’s My Party Tour Diary: Around The World!

It’s My Party Tour Diary: Around The World! www.jenniferlopez.com/ Watch more Original Content from JLO ▶ www.youtube.com/JenniferLopez Follow JLO: Twitter: https://twitter.com/jlo Instagram: https://www.instagram.com/jlo/ Facebook: https://www.facebook.com/jenniferlopez/ Soundcloud: https://soundcloud.com/jenniferlopez Spotify: https://lnk.to/JLOSpotify

Az eredet cikk és a kiemelt kép forrása itt >>