Nézz körül a világ legkülönlegesebb hoteljeiben!

Különleges hotelek várnak minket a világ minden táján
Különleges hotelek várnak minket a világ minden táján

Szeretünk utazni, és nincs is jobb annál, amikor egy mozgalmas nap végén egy igazán kellemes hotelben hajthatjuk álomra a fejünket. Vannak azonban olyan szállodák is, amelyek sokkal többet adnak annál, mint egy pihentető alvás. Különleges hotelek következnek!

Library Hotel, New York

No Title

No Description

A könyvtár hotelben minden szintet más témakör inspirált, matematika, tudomány, irodalom polc egyaránt megtalálható a szállodában. A szobák tele vannak könyvekkel, a hotel körülbelül 6000 darabos állománnyal bír.

Kokopelli Barlangja, Farmington

No Title

No Description

Sziklából készült ágyak, székek és asztalok – ez jellemi Új-Mexikó legkülönlegesebb barlanghoteljét. Egyedi és érdekes, az ősemberek hálásak lettek volna egy ilyen helyért.

One By the Five, Párizs

No Title

No Description

Egy éjszaka itt körülbelül 900 euróba kerül, ám az itt megszálló vendégek azt állítják, hogy megéri. A szobák az éjszakai égboltba kalauzolják el a látogatót, mely a nyugalomhoz és a relaxációhoz tökéletes helyszínül szolgál.

Fa Hotel, Laponia

No Title

No Description

Svédországban hozták létre a fára épült hotelt, melynek célja, hogy bebizonyítsa, élhetnénk kényelmesen a természetben is, nincs szükségünk az erdőirtásokra. A hotel jó céllal jött létre, lakói egytől egyig elégedettek lehetnek az ellátással, amiben részesülnek.

Wigwam Motel, Arizona

No Title

No Description

Aki ide látogat, olyan sátrakban alhat, melyekben az észak-amerikai indián törzsek is aludtak régen. Autentikus, kényelmes és egyedi, okkal kerül fel a legkülönlegesebb hotelek listájára.

Jéghotel, Jukkasjärvi

No Title

No Description

Úgy fest, Svédország több különleges hotelt is a magának tudhat. A jéghotelt minden évben újjáépítik, hogy garantált legyen a biztonsága.

Propeller Island City Lodge, Berlin

No Title

No Description

Brutálisan morbid ötlet, de ezt a hotelt valójában egy temetkezési üzletről mintázták. Koporsókban alhatunk, ráadásul két méterrel a felszín alatt.

Hotel Giraffe Manor, Nairobi

No Title

No Description

Az állatvilág szerelmeseinek, különösen a zsiráf fanoknak lett kitalálva ez a különleges hotel, ahol szó szerint közösen étkezhetünk a zsiráfokkal.

Hotel Marina Bay Sands, Szingapúr

No Title

No Description

Bámulatba ejtő a végtelen hosszú medence a felhőkarcolók fölött. Szingapúr hoteljében a luxus uralkodik, nem mindenki engedheti meg, hogy itt éjszakázzon, ám aki esetleg igen, az garantáltan nem bánja meg.

Kakslauttanen Arctic Resort, Finnország

No Title

No Description

Az üvegtetejű igluból úgy csodálhatjuk az északi fényt, hogy közben nem kell sem fagyoskodnunk, sem kirándulnunk. Az erdő közepén épített hotel garantálja az autentikus sarki élményt.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Hogyan tedd túl magad gyorsan az időeltolódás okozta tüneteken?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>